Samsun'un Tekkekoy ilcesi Yaylageriş Mahallesi'nde 22 Eylul'de meydana gelen olayda iddiaya gore, Bekir Ozdemir (63) ile bahce kenarına dokulen cop yuzunden kardeşinin kızları Sedanur Ozdemir (23) ve Ebru Ozdemir arasında kavga cıktı. Kavgada Bekir Ozdemir'in yeğenlerine sopa ile saldırdığı iddia edildi. Bu sırada Sedanur Ozdemir, amcası Bekir Ozdemir'i bıcakladı. Ağır yaralanan 5 cocuk babası şahıs kaldırıldığı ozel bir hastanede hayatını kaybetti.
[h=3]SON DURUŞMASI GERCEKLEŞTİ[/h] Olaydan sonra jandarma tarafından gozaltına alınarak cıkarıldığı mahkemece tutuklanan Sedanur Ozdemir hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava acıldı. Bugun gorulen davanın son duruşmasında tutuklu sanık Sedanur Ozdemir kendini savunarak, daha once verdiği ifadeleri tekrar ettiğini belirtti.
[h=3]"KARDEŞİMİ KURTARMAK İCİN YAPTIM"[/h] Ozdemir, "Amcam Bekir Ozdemir olay gunu bahcenin kenarına cop dokmuştu. Daha once de dokmuştu. Kendisini uyardım. Bana arkadan enseme sopa ile vurdu. Ben yere duştum. Kardeşimi darp ettiğini gordum. Bahcede kullandığım bıcak vardı, bıcağı cekip kendisini uyardım. Kardeşimi kurtarmak icin bıcağı salladım. Amacım oldurmek değildi. Amcamın bana ve kardeşime saldırmasından dolayı boyle hareket ettim. Kendime geldiğimde amcam kardeşime vuruyordu. Kardeşimi oldurecek diye koktum. Kardeşim amcamın o darbesini alsaydı olecek diye duşundum. Olayda kullandığım bıcağı bahcede kullanıyordum. Boyle olduğu icin cok uzgunum, amcam olduğu icin cok daha uzgunum. Cok pişmanım. Beratımı istiyorum" dedi.
[h=3]15 YIL HAPSE CARPTIRILDI[/h] Olen Bekir Ozdemir'in eşi Asiye Ozdemir ise yuvasının yıkıldığını ve sanıktan şikayetci olduğunu belirterek, en ağır bir şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkeme, Sedanur Ozdemir'i 15 yıl hapis cezasına carptırarak, tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Dokulen cop yuzunden amcasını olduren genc kıza 15 yıl hapis cezası verildi
Dokulen cop yuzunden amcasını olduren genc kıza 15 yıl hapis cezası verildi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Dokulen cop yuzunden amcasını olduren genc kıza 15 yıl hapis cezası verildi