Cin'de bir kadın, evine zorla giren bir kişinin tecavuzunden, yeni tip koronavirus bulaştığını soyleyerek kurtuldu.
[h=3]"VİRUS BULAŞTI, KENDİMİ KARANTİNAYA ALDIM"[/h] 25 yaşındaki şupheli Xiao, Cuma gunu yeni tip koronavirusun ortaya cıktığı Vuhan kentinden 3 saatlik uzaklıktaki Jingshan kentinin dış mahallelerindeki bir eve girdi. Evde tek başına olan kadına tecavuze kalkıştığında, kadının "Vuhan'dan yeni dondum ve virus bulaştı. Bu yuzden evde kendimi karantina altına aldım" sozleriyle karşılaştı.
[h=3]AĞZINI KAPATARAK OKSURDU[/h] İsmi "Yi" olarak acıklanan kadının, boynunu sıkan saldırganı itmeye calışırken, hastalığın bulaştığına ikna olması icin aynı zamanda ağzını kapatarak oksurduğu oğrenildi. İkna olan saldırgan sonunda korkarak evden kactı, ancak Yi'nin 3.080 yuan (440 dolar) parasını da caldı.
[h=3]POLİS ARAMA BAŞLATTI AMA...[/h] Yi'nin olayı polise haber vermesinin ardından, polis mahallede arama başlattı. Yetkililer, mahalle sakinlerinin hepsinin koronavirusten korunmak icin maske takmaları nedeniyle saldırganı yakalamanın zor olduğunu belirtti.
[h=3]SUCUNU İTİRAF ETTİ[/h] Olayla ilgili soruşturma devam ederken tecavuz zanlısının babasıyla birlikte Pazartesi gunu polis merkezine giderek sucunu itiraf ettiği ve ardından gozaltına alındığı oğrenildi.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Talihsiz kadın, 'Koronavirus bulaştı' yalanıyla tecavuzden kurtuldu