Duğun organizasyon şirketinde calışan K.C, yoneticisi Mustafa Y.'nin kendisini luks bir otelde taciz ettiğini one surdu. Yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan K.C, "Psikolojim bozuldu, olayın etkisinden kurtulamıyorum" dedi.
Luks bir otelde duzenlenen duğunu organize eden şirketin yoneticisi Mustafa Y. tarafından cinsel tacize uğradığını iddia eden K.C, cumartesi gecesi yaşadıklarını sosyal medya hesabından şoyle paylaştı:
[h=3]"KACMAYA YELTENİNCE BENİ BİR ODAYA KAPATTI"[/h] "Calıştığım şirketin yonetici calışanı tarafından cinsel saldırıya uğradım ve darp edildim. Beni organizasyonun gercekleştiği alanın dışına cıkardı. Beni asansore goturdu. Asansorde beni taciz etmeye başladı. 'Kendine gel' deyip onu ittim. Bir kat cıktık. Kacmaya yeltenince şahıs beni bir odaya surukleyip kapıyı kapattı. Taciz etmeye calışınca cığlık atarak odadan kactım. Bu adam bircok kişiyi calışırken taciz eden biri. Herkes işini kaybetmemek icin susmuş durumda. Şirket ise şikÂyetimi geri cekmem konusunda bir kez daha duşunmemi soyledi. Darp raporu aldım. İfademi verdim. O gece eve tek başıma bir taksi ile şuphe ve endişe icinde titreyerek dondum. Psikolojik anlamda cokuntudeyim. Olayın etkisinden kurtulamıyorum."
[h=3]TUTUKLANDI[/h] K.C'ye paylaşımları uzerine cok sayıda destek tweet'i atıldı. K.C'nin başvurusu uzerine, Beşiktaş İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri calışma başlattı. Mustafa Y. ekipler tarafından gozaltına alındı. Mustafa Y'nin ifadesinde, "Suclamayı kabul etmiyorum" dediği oğrenildi. Adliyeye sevk edilen Mustafa Y, cıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildi. Şirketten yapılan acıklamada, Mustafa Y. ile iş akdinin feshi icin hukuk muşavirliğine talimat verildiği belirtildi.

Beşiktaş'ta calışanına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gozaltına alınan işveren tutuklandı [h=4]Haber Videosu[/h]: Duğundeki tecavuz dehşeti psikolojisini bozdu! 'Etkisinden kurtulamıyorum'