Samsung, Galaxy M30'un halefi olan 64 MP kameralı Galaxy M31'i kısa sure icinde tanıtmayı planlıyor. Samsung'un yeni akıllı telefonunun dortlu kamera modulune sahip olacağı ve guclu bir bataryayla karşımıza geleceği konuşuluyordu. Galaxy M31'in, M serisinin diğer telefonları Galaxy M11, Galaxy M21 ve Galaxy M41 ile birlikte piyasaya surulmesi muhtemel.
Hindistanlı YouTube kanalları GeekyRanjit ve Technical Guruji, Samsung Galaxy M31'in piyasaya suruleceğini doğrulayarak bazı ozelliklerini acıkladı. GeekyRanjit tarafından paylaşılan bir goruntu, yeni akıllı telefonun 64 MP ana kamera ile geleceğini gosteriyor. Cihazda, Galaxy A70s ve Realme XT gibi telefonlarda kullanılan, Samsung'un gecen yıl tanıttığı ISOCELL GW1 sensoru yer alabilir.
[h=2]Samsung Galaxy M31'in batarya ve kamera canavarı olacağını gosteren tanıtım gorseli[/h]
Galaxy M31'in tanıtım gorseli, telefonun 64 MP'lik kamerasını vurgulamasının yanı sıra "Mega Monster" etiketini taşıyor. Mega Monster ifadesi, yeni akıllı telefonun gecen yıl piyasaya surulen Samsung Galaxy M30'da bulunan 5.000mAh bataryadan daha buyuk bir batarya kapasitesiyle gelebileceğini gosteriyor.
Samsung, Hindistan'da akıllı telefonlarının tanıtımı icin kendi sosyal medya kanallarını tercih etmek yerine sıklıkla YouTuber'ları kullanıyor. Şirket, Hindistan pazarını ciddiye alıyor ve ulkedeki YouTuber ve influencer'ları destekleyerek, Cinli rakiplerine karşı rekabet etmeyi hedefliyor. Bu nedenle soz konusu gorsel ve bilgilerin doğruluk payının yuksek olduğunu soyleyebiliriz.
Samsung Galaxy M31, daha once SM-M315F/DS model numarası ile Bluetooth SIG ve Wi-Fi Alliance sertifikalarında ortaya cıkmıştı. Ardından aynı model numarası, Geekbench'te 6 GB RAM ve Exynos 9611 işlemci ile goruldu. Ayrıca telefonun Android 10 tabanlı son surum One UI arayuzu ile geleceği belirtiliyor.
Samsung Galaxy M31'in Teknik Detayları, Tanıtım Gorseliyle Ortaya Cıktı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Samsung Galaxy M31'in Teknik Detayları, Tanıtım Gorseliyle Ortaya Cıktı