İBB'nin Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK yoneticisi olan 14 kadına yonelik skandal sozleri buyuk tepkiyle karşılanmıştı. Daha sonra surec yargıya taşınmış ve Meltem Şişli'nin "hakaret", "gorevi kotuye kullanma", "halkı kin ve duşmanlığa tahrik veya aşağılama" suclarından cezalandırılması istemiyle suc duyurusunda bulunulmuştu.
[h=3]"EN GUZEL CEVABI SİZİN VERMENİZ LAZIM"[/h] Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyaretinden yurda donuşunde ucakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. "İstanbul Buyukşehir Belediyesi'nin Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin İSMEK'teki kadın calışanlara yonelik sozleri infial yarattı. Buyukşehir Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu, bir inceleme başlattığını duyurdu. Siz ne diyorsunuz bu konuda?" sorusu uzerine Erdoğan, "Ben İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanına cevap verecek kadar derece kaybına uğramadım. Hele hele bir bayana yapılan sataşmaya en guzel cevabı sizin vermeniz lazım" karşılığını verdi.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] İstanbul Buyukşehir Belediyesi (İBB) Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (İSMEK) yıllardır calışan 20 kadın bolge sorumlusu, 27 Ocak tarihi itibariyle CHP'li yonetim tarafından işten cıkartıldı. Yenişafak'ın haberine gore işten kovulan 20 kadın personelin, gorevde oldukları donemde İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli tarafından ahlaksız ifadelere maruz kaldıkları ortaya cıkmıştı.
Şişli'nin "Bu yaz sıcağında başortusunu nasıl takabiliyorsunuz? Zor olmuyor mu oyle kapalı olmak. Ayrıca bircoğunuz da bekÂrsınız. İsterseniz sizi bu akşam itfaiyecilerle bir araya getirelim tanışırsınız" sozleriyle hakaretine uğrayan kadınlar savcılığa suc duyurusunda bulunmuştu.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB Başkanı'na cevap verecek kadar derece kaybına uğramadım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB Başkanı'na cevap verecek kadar derece kaybına uğramadım
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB Başkanı'na cevap verecek kadar derece kaybına uğramadım