Sancaktepe'de yere duşen Turk bayrağını yerden kaldırarak opup alnına koyan ve Turkiye'ye duygusal anlar yaşatan bir temizlik işcisini, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Doğucu makamında ağırladı. O anları anlatan temizlik işcisi Derviş Darcın gozyaşlarına boğuldu.
Sancaktepe Belediyesinde gorevli temizlik işcisi Derviş Darcın, calıştığı sırada yere yere duşen bir Turk bayrağını fark etti. Temizlik işcisi Darcın, duşen Turk bayrağını yerden aldı, opup alnına koydu. Darcın, bu hassas davranışı ile tum Turkiye'nin icini ısıtarak duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. O anlar ise Yasin Ekmekci isimli vatandaş tarafından kaydedilmiş ve goruntuler sosyal medyada defalarca kez paylaşılmıştı.
[h=3]BAŞKAN DOĞUCU MAKAMINDA AĞIRLADI[/h] Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Doğucu, Turk bayrağını yerden alıp open temizlik işcisi Derviş Darcın'ı ve o anları telefonuyla kaydeden Yasin, Ekmekci'yi makamında ağırladı. Başkan Doğucu, hassas davranışından oturu temizlik işcisi Darcın'a teşekkurlerini iletti.
[h=3]"BİZİM HER VATANDAŞIMIZ BAYRAK SEVDALISIDIR"[/h] Olay hakkında konuşan Başkan Şeyma Doğucu, "Ben her şeyden once bu guzel gonullu, yuce yurekli kardeşimize teşekkur ederim. Allah ondan razı olsun. Bircok insana ornek oldu duygulandırdı, bizi de cok duygulandırdı. Goruntuleri yakalayan kardeşimize de cok teşekkur ediyorum, Turkiye'ye duyurdu. Bayrağımıza kasıtlı yapılan saldırılar sonrası bu guzel kardeşimizin bu guzel yureğiyle verdiği cevap da oradaki butun insanlara kapak olsun. Bizim her vatandaşımız bayrak sevdalısıdır. Bayrağımıza kimse el uzatamaz, kimse mudahale edemez. Kardeşimizin her şeyiyle bundan sonra belediye olarak biz ilgileneceğiz" dedi.
[h=3]"KAHRAMANLAR ŞU AN CATIŞANLAR, KAHRAMAN ŞEHİTLERDİR"[/h] Turk bayrağını yerden kaldırarak herkesin duygulu anlar yaşamasına neden olan temizlik işcisi Derviş Darcın, asıl kahramanların askerlerimiz olduğunu vurgulayarak, "Biz bayrak kahramanı değiliz. Kahramanlar şu an catışanlar. Kahraman şehitlerdir" dedi.
[h=3]"GOZUMDEN YAŞ GELDİ"[/h] O anları gozyaşları icinde anlatan Darcın, "Kırmızı bayrağımın yerde camurda olduğunu gordum. Aldım sildim. Bayrağı cektim, cırptım. Cok duygulandım, gozumden yaş geldi" diye konuştu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Turk bayrağını yerden alıp open temizlik işcisi: Kahramanlar şu an catışanlar, şehitlerdir
Turk bayrağını yerden alıp open temizlik işcisi: Kahramanlar şu an catışanlar, şehitl
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Turk bayrağını yerden alıp open temizlik işcisi: Kahramanlar şu an catışanlar, şehitl