Gectiğimiz gunlerde Hızlı ve Ofkeli serisinin yeni filminin fragmanı yayınlandı. Fragmanda bulunan bir detay, butun fragmanı unutup sadece kendisine odaklanmamızı sağladı. Bu detay, serinin sevilen karakteri olan ve ucuncu filmde trajik bir kazayla hayatını kaybeden Han ’ın hayatta olmasıydı.
Han ’ın hayatta olması, serinin hayranlarını ne kadar sevindirmiş ve heyecanlandırmış olsa da bu durum, kafalarda buyuk soru işaretleri oluşturdu. Serinin ucuncu filminin sonlarına doğru gercekleşen kovalamacada Han ’ın arabasının nasıl taklalar attığını, daha sonra arabanın Han da icindeyken nasıl havaya uctuğunu gormuştuk. Peki ne oldu da bu karakter seriye geri donuş yaptı? Serinin yonetmeni Justin Lin, yakın zamanda yaptığı acıklamayla bu sorunun cevabını verdi.
[h=2]Geri donuşun nedeni yanlışları gidermek:[/h]
Justin Lin, Han ’ın geri donuşunun bazı şeyleri duzeltmek amacıyla filme eklendiğini acıkladı. Han karakterinin kendisi icin onemli olduğunu, bunun sadece Hızlı ve Ofkeli filmiyle sınırlı olmadığını belirten Lin, geri donuşle ilgili şu acıklamalarda bulundu:
“Han benim icin cok onemli cunku Hızlı ve Ofkeli serisinden once başka bir filmde de yer verdiğim bir karakter. Biri bana Han ve Shaw ’la ilgili bir şey sordu ve Shaw ’un sekizinci filmdeki barbeku partisinde olduğuyla ilgili bir şeyler soyledi, cok şaşırdım. Geri donuşun nedenlerinden biri de bu tip yanlış anlaşılmaları duzeltmek.”
[h=2]Shaw ’un ekibe yakınlığı hoş karşılanmamıştı:[/h]
Han, Tokyo Yarışı filminden once gecen altıncı filmde de yer altmıştı. Bu filmin sonunda Jason Statham ’ın canlandırdığı Deckard Shaw ’un, Han ’ın olumunden sorumlu olduğu ortaya cıkmıştı. Bircok izleyici, Han ’ın olumunden sorumlu olan kişinin sekizinci filmde Dom ’la bu kadar yakın gorunmesini hoş karşılamadı. Yonetmenin acıklamalarına gore yeni film, bazı yanlışları duzeltecek.
Hızlı ve Ofkeli 9'un Yonetmeni, Han'ın Neden Yeni Filmde Yer Aldığını Acıkladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Hızlı ve Ofkeli 9'un Yonetmeni, Han'ın Neden Yeni Filmde Yer Aldığını Acıkladı