CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 9 Şubat'ta gercekleşecek 37. CHP İstanbul İl Kongresi'nde yeniden aday olduğunu bildirdi. Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığında partisinin belediye başkanları, ilce başkanları ve uyelerin katılımıyla basın toplantısı duzenledi. Hafta sonu gercekleşecek il kongresinde, yeniden aday olduğunu acıklayan Kaftancıoğlu, hedeflerinin iktidara gelmek olduğunu soyledi.
[h=3]"YENİ BİR HİKAYEYE VE YOLCULUĞA CIKIYORUZ"[/h] Acıklamasında, il başkanlığı yaptığı iki yıllık surec icerisinde fedakarlıkta bulunduğunu ifade ettiği, ailesine teşekkur eden Kaftancıoğlu, "İstanbul'a nefes aldıran Ekrem Başkanımıza, hayalimizin parcası olan İstanbul İttifakı'na ve CHP orgutune ne kadar teşekkur etsem azdır. Parti ici demokrasiyi uygulayan tek partiyiz. Kongrelerimiz, kişilerin değil ilkelerin tartışıldığı, kararın orgutlerimizde olduğu sureclerdir. 9 Şubat İstanbul Kongremizi bu inancla gercekleştireceğiz. Yapacaklarımızın dahası var o nedenle adayım. İstanbul'dan Turkiye'ye tek yon iktidar. Şimdi yeniden yeni bir hikayeye ve yolculuğa cıkıyoruz." diye konuştu.
[h=3]CEMAL CANPOLAT'IN ADAYLIK İDDİASI[/h] Acıklamasının ardından gazetecelerin sorularını yanıtlayan Kaftancıoğlu, eski il başkanı Cemal Canpolat'ın dayatmayla adaylıktan cekildiği iddiasına, şu yanıtı verdi:"CHP, demokrasinin kendi icinde uygulandığı bir parti. Genel Başkanımızın, ilce başkanları ile yaptığı toplantıda, bizlerle calışmaya devam etmek istemesi bir dayatma değil, kendi duşuncesidir. Genel Başkanımız hak teslimi yapmıştır, kanaatini belirtmiştir, orgutumuzun karar vereceğini dile getirmiştir. CHP, demokrasinin yaşandığı bir parti. Elbette başka adaylar cıkabilir. Bizimki bir bayrak yarışı. Başka aday cıkmasıyla ilgili en ufak bir kaygısı olmaz. Biz CHP'de gecmiş donemlerde aynı koltuklarda oturmuş insanlar olarak her zaman bir araya geliyoruz. Cemal Başkanımıza da hak teslimi yapmamız lazım. Cemal Başkanımız, 'Ben sizin karşınıza aday olmayı duşunmedim, doğru da bulmam. Bunu goruştuğum herkese soyledim. Benim cevremde dışlandığını duşunen birtakım arkadaşların boyle bir eğilimi ve onerileri oluyor, ben de bu sureci yonetmek durumundayım' dedi. Cemal Başkanımız da aday olup cekilmiş birisi değil."
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: "Yapacaklarımızın dahası var" diyen Kaftancıoğlu, yeniden aday olduğunu acıkladı
'Yapacaklarımızın dahası var' diyen Kaftancıoğlu, yeniden aday olduğunu acıkladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 'Yapacaklarımızın dahası var' diyen Kaftancıoğlu, yeniden aday olduğunu acıkladı