İstanbul Umraniye'de akli dengesinin yerinde olmadığı one surulen Mahmut A. olen babasına ait olan otomobili yaktı. Gozaltına alınan Mahmut A. "Beni cek beni. Ben yaktım. Bana kalmayan başkasına kalmasın" dedi.
[h=3]RAHMETLİ BABASINDAN KALAN OTOMOBİLİ YAKTI[/h] Saat 12.00 sıralarında Umraniye Namık Kemal mahallesi Paşazade sokakta meydana gele olayda, akli dengesi yerinde olmadığı one surulen Mahmut A. olen babası Ali A'ya ait 61 FL 778 plakalı aracın camını kırarak ateşe verdi. Mahalle sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay, yerine gelen itfaiye ekipleri yangına mudahale ederek sondurdu.
[h=3]"BANA KALMAYAN BAŞKASINA KALMASIN"[/h] Otomobilde hasar oluşurken, Mahmut A. polis ekipleri tarafından gozaltına alınarak polis merkezine goturuldu. Mahmut A. gozaltına alınırken, kendisini goruntuleyen basın mensuplarına, "Beni cek beni. Ben yaktım. Bana kalmayan başkasına kalmasın" dedi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Babasının otomobilini yakan adam: Bana kalmayan başkasına kalmasın