İstanbul Bayrampaşa'da husumetli iki aile arasında kavga cıktı. Kavganın ardından otomobil ile sokağa giren kişiler silahla ateş actı. Acılan ateş sonucu 11 yaşındaki Sinan Ustunalp hayatını kaybederken, amcaları Ali Ustunalp ve Aziz Ustunalp yaralandı.
[h=3]"BUNLAR BİZİ OLDURECEK, POLİSE HABER EDELİM"[/h] Bayrampaşa Cevatpaşa mahallesinde olay gectiğimiz cumartesi gunu meydana geldi. İddiaya gore, husumetli iki aile arasında sokak uzerinde kavga cıktı. Kavga sırasında 11 yaşındaki Sinan Ustunalp, babaannesi Hamide Ustunalp'e "Bunlar bizi oldurecek polise haber verelim" dedi. Sokakta yaşanan kavganın ardından karşı taraftan kişiler bir sure sonra otomobil ile sokağa gelerek silahla ateş actı. Acılan ateş sonucu 11 yaşındaki Sinan Ustunalp goğsune isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, amcaları Ali Ustunalp ve Aziz Ustunalp yaralandı. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları Ambulansla cevredeki bir hastaneye goturdu.
[h=3]"BENİM CANIM YANDI, BAŞKA ANNELERİN CANI YANMASIN"[/h] Kucuk cocuk toprağa verilirken Anne Sibel Ustunalp, "Mahallede kavga cıkmıştı. Neden cıktı bilmiyordum. Cocuğum, babaannesine 'polise haber vereyim' dedi. Benim cocuğumun gunahı bu mu? Gordu babaannesi soyledi. Geldiler kalbine sıktılar. Yakalansın, tutuklansın istiyorum. İcim biraz rahatlasın. Benim cocuğum hic yoktan gitti. Onu benden ayırdılar. Benim canım yandı, başka annelerin canı yanmasın" diye feryat etti.
[h=3]"11 YAŞINDAKİ COCUĞUN CANINI ALDILAR"[/h] Olay sırasında bacağından yaralanan Aziz Ustunalp, "Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum. Sesler duydum. Uykudan kalktım. Aşağıya indim. Bir kac kişi gelmiş. Arabanın icinden onune gelene sıkmış. Yeğenimi de oldurdu. Kardeşim de yaralandı. Yoğun bakımda. 11 yaşında cocuğu oldurdu. Benim kardeşlerim olay olmadan once polisi aramış, bizi vurmaya gelecekler demiş. Polisler geldi. Polisler ayrıldıktan bir saat sonra olay oldu. 11 yaşında cocuğun canını aldılar" dedi.
[h=3]"BABAANNE BUNLARI POLİSE SOYLEYELİM GELİP ALSINLAR" DEMİŞ[/h] Babaanne Hamide Ustunalp ise "Ben surekli evin onunde otururum. Onlar buradan gecince korkardım. Korkarak evin icine zor atıyordum kendimi. Burada hırsızlık yapıyorlardı. Arkadaşlarına beni gostererek 'bu kadın beni polise şikayet ediyor' diyordu. Torunum yanımda oluyordu. 'Babaanne bunları polise soyleyelim gelip alsınlar' diyordu. Olay gunu, otomobil ile yavaş ilerleyerek sokağa girdiler. Arabanın camı az acılmıştı. Camlar siyahtı icerisini gorunmuyordu. Silahı cıkardı biri ve ateş ederek ilerledi. Torunum az ileride direğin yanındaydı. Oğlum da o taraftaydı" dedi. Polis şuphelileri yakalamak icin calışma başlattı. Olayın yaşandığı sokakta polisin onlemi devam ediyor.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Husumetli iki aile arasında cıkan kavgada 11 yaşındaki cocuk hayatını kaybetti
Husumetli iki aile arasında cıkan kavgada 11 yaşındaki cocuk hayatını kaybetti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Husumetli iki aile arasında cıkan kavgada 11 yaşındaki cocuk hayatını kaybetti