Kenya'da bir ilkokulda oğrencilerin okul cıkışı sırasında izdiham yaşandı. Yaşanan olayda 14 oğrenci hayatını kaybederken 40 oğrencinin de yaralandığı acıklandı. Kenya Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan acıklamada, yaralı oğrencilerin durumunun ağır olduğu belirtildi.
[h=3]14 OĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ[/h] Kenya'nın başkenti Nairobi'nin kuzeybatısındaki Kakamega bolgesinde bir ilkokulda oğrencilerin cıkışı sırasında izdiham meydana geldi. Kenya Eğitim Bakanı George Magoha, olayda 14 oğrencinin hayatını kaybettiğini, 40 oğrencinin yaralandığını acıkladı.
[h=3]YARALILARIN DURUMU AĞIR[/h] İzdihamda yaralı oğrencilerden bazılarının durumunun ağır olduğunu belirten Kenya Eğitim Bakanı George Magoha, olen oğrencilerin ailelerine baş sağlığı diledi.
[h=3]OKUL MERDİVENİNİN COKTUĞU İDDİA EDİLDİ[/h] Bazı yerel kaynaklar izdihamın okul merdiveninin cokmesi sonucu meydana geldiğini iddia ederken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kenya'da okul cıkışında yaşanan izdihamda 14 oğrenci hayatını kaybetti
Kenya'da okul cıkışında yaşanan izdihamda 14 oğrenci hayatını kaybetti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kenya'da okul cıkışında yaşanan izdihamda 14 oğrenci hayatını kaybetti