Uskudar Belediyesi'nin duzenlediği UTalks'a katılan unlu gazeteci Cuneyt Ozdemir meslek hayatındaki tecrubelerini anlatırken yaptığı espri ile herkesi kahkahaya boğdu. Sosyal medyadan yayın yapan Ozdemir, Twitter hesabındaki takipci sayısını Amerikalılara gosterdiğinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerini dile getirerek, "Ben Turkiye'nin Kim Kardashian'ıyım" şeklinde espri yaptığını soyledi.
[h=3]30 YILLIK MESLEK HAYATINI ANLATTI[/h] Uskudar Belediyesi, kendi alanında uzman kişilere mikrofon uzatıyor. Uskudar Nevmekan Sahil'de gercekleşen Uskudar Talks'ın ilk konuğu unlu gazeteci Cuneyt Ozdemir oldu. Saat 18.00'da başlayan program yaklaşık bir saat surdu. Ozdemir 30 yıllık meslek hayatında başından gecen anılarını iletişim diliyle anlattı.
[h=3]"BEN TURKİYE'NİN KIM KARDASHIAN'IYIM"[/h] Sosyal medyadan yayın yapan gazeteci Cuneyt Ozdemir Amerika sokaklarında insanlara takipci sayısını gosterdiğinde şaşırıp kaldıklarını dile getirerek, "Ben Turkiye'nin Kim Kardashian'ıyım" diyerek espri yaptığı soyledi. Ozdemir'in Twitter'da 6,8 milyon takipcisi bulunuyor. Kim Kardashian'ın ise Twitter'da 63,2 milyon takipcisi var.
[h=3]BELEDİYE BAŞKANI TURKMEN, OZDEMİR'E TEŞEKKUR ETTİ[/h] Programı dinleyen Uskudar Belediye Başkanı Hilmi Turkmen, "Bu tur programlar inşallah Uskudar'da devam edecek. Her duşunceden, her sesten, her sozden burada duyacaksınız. Bunların hepsi bizim zenginliğimiz. Cuneyt Ozdemir gercekten bir marka isim tum Turkiye'de, dunyada ismini duyurmuş onemli bir gazeteci. 32. Gun'den tanıyoruz. 5N1K zaten kendisi ile ozdeşleşmiş. Şimdi sosyal medyada cok onemli kaynakları var, roportajları var. Geldi burada 1 saat tecrubelerini, onemli olaylarını anlattı. Bu konuşulanların, anlatılanların kime zararı var. Gencler sizin bu ilgi ve alakanız ile biz bunu aşacağız. Sevgili gencler bu programlar bir tecrubeye bir ilgiye bir değerler manzumesine dayalı programlar olacak. Herkes gelecek yaşadıklarını, hayatını anlatacak" dedi.
[h=3]"YOUTUBE'DA COK GENC BİR KİTLE OLDUĞUNUN FARKINA VARDIM"[/h] Uzun suredir Amerika'da yaşayan gazeteci Cuneyt Ozdemir, "Youtube'da yayın yapmaya başladım ve Youtube'da cok genc bir kitle olduğunun farkına vardım. Bu kitlede kravatlı, takım elbiseli ciddi şeyler konuşan insanları cok fazla haz etmiyorlar. Ciddiye almıyorlar, dinlemiyorlar. Siyaset anlatıyorum zaten hic ilgilenmiyorlar siyaset ile. Siyaset dinlemek, izlemek istemiyor. O yuzden ben biraz yavaş yavaş o dilini yakalamaya calıştım" şeklinde konuştu.
[h=3]"BİZİM ANLATTIKLARIMIZ GERCEK HİKAYELER, DEĞİŞMEYECEK"[/h] Ozdemir, "Gazetecilikte 30'uncu yılındayım. Gazetecilikte mecra değişiyor. Şu anda mesela sosyal medyaya revacta olmaya başladı. Bence onumuzdeki birkac yılda artırılmış gerceklik ya da yeni teknolojiler hayatımıza girecek. Belki bizde 3 yıl sonra bambaşka bir şekilde bir şeyler anlatıyor olacağız. Ama şu değişmeyecek. Biz aslında bir hikaye anlatıcılarız. Ama bizim anlattığımız hikayeler gercek hikayeler bunlar değişmeyecek" ifadelerini kullandı.
[h=3]TURKİYE'YE DONUYOR[/h] Neden Amerika'da yaşıyorsunuz sorusuna cevap veren Ozdemir, "Donuyorum. Cunku cok ozledim Turkiye'yi" şeklinde cevap verdi. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Hilmi Turkmen Cuneyt Ozdemir'e Uskudar'ın simgesi olan Katibe ve Katibim bebeklerini hediye etti.

Cuneyt Ozdemir kimdir? Cuneyt Ozdemir hayatı ve biyografisi! Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Cuneyt Ozdemir'den takipci sayısı esprisi: Ben Turkiye'nin Kim Kardashian'ıyım