İstanbul Buyukşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK'te kadın calışanlara yonelik sarfettiği iddia edilen sozleri ile ilgili soruları yanıtladı. İmamoğlu konu hakkında inceleme başlatıldığını soyledi.
Yeşim Meltem Şişli [h=3]"YASAL SUREC BAŞLATILDI"[/h] Konuyu incelemeye aldıklarını belirten İmamoğlu, "31 Ocak itibariyle sureci kurum icerisinde inceliyoruz. Bu konuda incelemelerimizi başlattık. İkincisi zaten bu konuyla ilgili yasal bir surec de başlatıldı. Surecin sonucu bizim, kurumumuz ve calışma arkadaşımız acısından elbette cok onemli. Benim olduğum hicbir yerde hicbir calışma ve yol arkadaşım, hic kimseye –ister calışma arkadaşlarımdan birisine ister herhangi bir vatandaşa- inancından, etnik kokeninden, yaşam biciminden, giyim ve kuşamından dolayı hicbir şekilde hakaret edemez, incitemez. Zira bu şekilde davranan bir insan zaten benimle calışmak istemiyor demektir. Bu insanla benim yan yana durma şansım yok. Boyle bir insanın da benim yanımda yeri olamaz. Bu kadar net. Bu konunun uzerinden, benim hassasiyetimi başka bir yone cekmeye calışanlara bunu duyuralım" diye konuştu.
İSMEK bolge sorumlularından İBB Genel Sekreter Yardımcısına suc duyurusu Bekci maaşları ne kadar? Bekci alımı başvuru şartları nelerdir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşim Meltem Şişli acıklaması: İnceleme başlatıldı
Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşim Meltem Şişli acıklaması: İnceleme başlatıldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşim Meltem Şişli acıklaması: İnceleme başlatıldı