Amerika ’da her yıl adeta hayatı durduran Amerikan futbolu final macı Super Bowl, bu sene yıllara meydan okuyan efsanevi bir sanatcıyı ağırladı. Super Bowl 2020 ’nin devre arasında sahne alan Shakira, giydiği kostum nedeniyle internette adından cokca bahsettirdi zira sanatcının kostumu animasyon filmlerini sevenler icin oldukca tanıdıktı.
Shakira, Super Bowl devre arasında; parıldayan, puskullu, kırmızı bir elbiseyle sahne aldı. Bu elbiseyi aynı renk ve stilde cizmeler tamamladı. Kostum oldukca etkileyiciydi ancak kostumun bir animasyon karakterinin elbisesine benzetilmesi durumu ilginc kıldı. Shakira ’nın 2 Şubat ’ta sergilediği performansta giydiği kostum, animasyon filmi Zootopia ’daki Gazelle ’in kostumunun neredeyse aynısıydı.
[h=2]İşte Shakira ve Jennifer Lopez ’in devre arası performansı:[/h] [h=2]Kostum tercihi tesaduf değildi:[/h]
Disney ’in animasyon filmi Zootopia ’da yer alan Gazelle karakteri, aynı Shakira ’nınkine benzer bir sahne kıyafetine sahipti. İki parca, kırmızı ve puskullu bir elbiseye sahip olan Gazelle hakkında hatırlatmamız gereken bir şey daha var: Gazelle, filmde Shakira tarafından seslendirilmişti.
Yani Shakira, yıllar once sesiyle hayat verdiği animasyon karakteri Gazelle ’in elbisesini taklit etmiş; bir nevi cosplay ’ini yapmış oldu. Super Bowl ’da 'Whenever, Wherever' ve 'Hips Don ’t Lie' gibi şarkılarını seslendiren sanatcı; bu olayla birlikte sosyal medya kullanıcılarının hedefi hÂline geldi. Twitter uzerinden paylaşılan gonderilerde bircok kullanıcı, Shakira ve Gazelle ’in benzerliğinden bahsetti.
[h=2]İşte sosyal medyada Shakira ve Gazelle benzerliği hakkında yapılan bazı paylaşımlar:[/h] [h=3]“Zootopia ’nın devre arası şovunu onceden tahmin ettiğine inanamıyorum”[/h]