Cin'in Wuhan şehrinden dunyaya yayılan koronavirus salgını nedeniyle şimdiye kadar 304 kişi hayatını kaybetti. Etkin bir tedavi yontemi bulunamayan virusle ilgili bilim insanları aşı uretmeye calışırken, Ankara'da 70 yaşındaki dolandırıcı, koronavirus ilacı satma bahanesiyle bir vatandaşın cuzdanını caldı. Şupheli şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gozaltına alındı.
[h=3]KORONAVİRUS İLACI BAHANESİYLE CUZDAN CALDI[/h] Ankara'nın Cankaya ilcesinde yaşanan olayda iddiaya gore, 70 yaşındaki bir şupheli, koronavirus salgınını bahane ederek sokakta ilac satmaya calıştığı kişinin, kendisine para vermek icin cıkarttığı cuzdanını caldı. MOBESE kameralarına yansıyan olayda, dolandırıcı şahsın cuzdanı caldıktan sonra tanınmamak icin şapka taktığı goruntulendi.
[h=3]DAHA ONCE DE KAPKAC YAPTIĞI TESPİT EDİLDİ[/h] Şahsın daha once de hırsızlık yaptığı goruntuler ortaya cıktı.
70 yaşındaki şupheli, Ankara Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: 70 yaşındaki kapkaccı, 'Koronavirusun ilacını buldum' diyerek cuzdan caldıBotextra; haber botu , film botu, dizi botu, wordpress botu.Akıllı icerik sistemi
70 yaşındaki kapkaccı, 'Koronavirusun ilacını buldum' diyerek cuzdan caldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 70 yaşındaki kapkaccı, 'Koronavirusun ilacını buldum' diyerek cuzdan caldı