Cocukluk arkadaşı Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu ’nun duğunune katılan Caner Cindoruk, sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Zemher dizisinde rol alan oyuncu, arkadaşı adına cok mutlu olduğunu soyledi. 25 yıllık arkadaş olduklarını ifade eden Caner Cindoruk, kendini buruk hissettiğini soyledi.Unlu oyuncu, evlilik konusunda bir yaştan sonra dunyaevine girmesinden mutlu olduğunu anlattı. Bundan once Kadın dizisinde Sarp karakteri ile izlediğimiz oyuncu,Zemheri dizisinin gecen hafta ilk bolumunun yayınlanmasından sonra cok iyi geri donuşler aldığını anlattı.
Caner Cindoruk, “Bence nitelikli bir iş yaptık.Bize gore oyleydi ama seyirciden karşılığını da aldık.Guzel geri donuşler var. Yarınki ikinci bolumumuz daha belirleyici olacak. Her şey istediğimiz gibi” diye konuştu.
Ekipte cok iyi oyuncular olduğunu hatırlatan Cindoruk, Hilal Saral ’ın da yapımı cok iyi cektiğine vurgu yaptı.
Niteliklik bir iş yaptıkları icin mutlu olduklarını anlatan Caner Cindoruk, “Bu iş atıyorum 6.bolumde de kalkabilir. Hic umurumda değil, onemli değil. Onemli olan benim icin iyi iş yapmak. Nitelikli bir işin icinde olmak.Onun icin sonuna kadar kendimle gurur duyuyorum. Bence cok iyi bir iş yapıyor ve o benim icin en buyuk tatmin”acıklamasında bulundu.
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun