Alman otomotiv devi Volkswagen, tamamı elektrik enerjisiyle calışan otomobilleriyle dikkatleri uzerine toplamaya devam ediyor. Volkswagen,2019 yılının eylul ayında Frankfurt Otomobil Fuarı ’nda ID.3 aracı ile adeta govde gosterisi yapmıştı fakat bu modelin diğer pazarlarda farklı şekilde satılacağı soyleniyordu.
Volkswagen ID.4 olarak ABD piyasasına giriş yapacağı ongorulen otomobil, ID.3 ’un crossover modeli olarak kullanıcıların karşısına cıkacak. Alman otomotiv devinin onceki acıklamalarında ID.4 otomobilinin bu sene ilkbahar mevsiminde kullanıcıya sunulacağı bilgisi yer alıyordu ancak herhangi kesin bir tarih belirtilmemişti. Şimdiyse bu bilgi elimize ulaştı ve ID.4 ’un ne zaman ve nerede tanıtılacağı netlik kazandı.
[h=2]Volkswagen ID.4 elektrikli otomobil prototipinin ilk goruntuleri:[/h]
CarBuzz ’ın bir Volkswagen sozcusunden elde ettiği bilgilere gore ID.4, 2020 yılının nisan ayında gercekleşecek olan New York Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Volkswagen ’in ABD piyasasına sunacağı ve tamamı elektrik enerjisiyle calışması icin tasarlanan otomobili ID.4 ’un elektrikli otomobil yarışında Alman otomotiv devi icin oldukca buyuk bir adım olduğu soylenebilir.
Volkswagen ID.4 ve ID.3 otomobilleri, MEB platformunun son teknoloji ozelliklerine sahip. Gelecek yıllarda satışa sunulması planlanan ve elektrik enerjisiyle calışan bircok aracta da cok yonlu bir platform olan MEB tercih ediliyor. Volkswagen ID.4, ilk kez 2017 yılında goruntuleri yayınlanan I.D. Crozz konsept aracından ilham alınarak tasarlandı. Yukarıda paylaştığımız gorselde ID.4 otomobilinin prototipini inceleyebilirsiniz. Şirketin onumuzdeki gunlerde araca dair başka goruntu yayınlayıp yayınlamayacağını hep birlikte goreceğiz.
Volkswagen ID.4 elektrikli otomobili hakkında sizin ongoruleriniz neler? Volkswagen ’in yeni aracı, elektrikli otomobil yarışında Alman otomotiv şirketini ne kadar ileri taşır? Yorumlar kısmında duşuncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Volkswagen ID.4 Elektrikli Otomobilin Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Volkswagen ID.4 Elektrikli Otomobilin Tanıtım Tarihi Belli Oldu