Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul, pazartesi akşamları yolculuğuna devam ediyor.Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Guven, Simay Barlas, Sera Kutlubey, Bahar Şahin ve İdris Nebi Taşkan ’ın başrollerinde yer aldığı dizide yeni gelişmeler izleyicileri bir hayli uzdu.Zalim İstanbul ’un 28.yeni bolumunde Şeniz ’in oyununa gelen Nedim bir anda kendini polisin kollarında ve demir parmaklıkların ardında buldu. Şeniz ’i oldurduğu iddiası ile tutuklanan Nedim, dert ustune dert cekiyor.
Şeniz ’in kendisini olduğune ikna etmesi ve mahkemede Nedim ’in alacağı cezayı duşunen dizi takipcileri gelişen bu yeni olaylara artık tepki gostermekte.
Nedim ’in yaşadıklarından sonra bir de cinayetle suclanmasından sonra “kotulere bir şey olmuyor” diye isyanda bulunan Zalim İstanbul hayranları, dizide iyilerin değil kotulerin cezalandırılması gerektiğini belirten yorumlarda bulunmakta.
Dizi bir heyecan fırtınası şeklinde surerken, izleyicilerin de artık kotuluk yapanların yanına kar kalmadığı gunleri gormek istediğini belirten yorumlarını sosyal medyada bulabilirsiniz.
Zalim İstanbul 28.bolum fragmanı:
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun
Zalim İstanbul dizisinde kahreden haber geldi!
Yerli Diziler0 Mesaj
●87 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yerli Diziler
- Zalim İstanbul dizisinde kahreden haber geldi!