Ay Yapım imzalı, Show TV ’de ekrana gelen Cukur ’un dun akşam yayınlanan bolumu heyecan dolu sahneleriyle beğeni toplarken, ters koşe surprizleriyle de nefesleri kesti. Final anında Yamac, Cağatay ’ın hazırladığı tuzağa duşerken, Vartolu ve Medet uzak bir mesafeden Yamac ’ı izledi.
Pazartesi akşamlarının zirvesindeki Cukur ’un dun akşam ekrana gelen bolumunun final sahnesinde ofkesi giderek buyuyen Yamac, Cağatay ’ın kapanına adım adım yaklaştı. Yamac, Cağatay ’ın acımasız planı karşısında kurşunların hedefi olurken, Cağatay zaferinin tadını cıkardı. Mahsun ’un Yamac ’ı kamyonetle olume gonderdiği sırada “Vartolu ’nun selamı var!” sozleri dikkat cekti.
SOSYAL MEDYA #KİMİNYANINDASIN DEDİ!
Cukur, dun akşam yayınlanan yeni bolumuyle ABC1 20+ ’da 9.67 izlenme oranı (rating), 19.44 izlenme payı (share), AB ’de 7.15 izlenme oranı (rating) ,15.79 izlenme payı (share) ve Total ’de 9.36 izlenme oranı (rating), 19.02 izlenme payı (share) elde etti. #kiminyanındasın etiketi Twitter Turkiye ’de 12 saat 30 dakika dunyada ise 5 saat 35 dakika TT listesinde kaldı.
SELİM VE YAMAC ’IN DUYGU YUKLU HESAPLAŞMASI!
Mahsun ve Yucel ’i de yanına alan Cağatay, Yamac ’ın son hamlesinin ustune anlaşabileceğini duşunduğu Selim Kocovalı ’yla goruşmek istedi. Selim ’le goruşen Cağatay, altınlarını bir kez de ondan geri istedi. Bunun uzerine Yamac ’ın karşısına cıkan ve onu durdurmak isteyen Selim, kardeşinin ne yaşadığını anlamaya calıştı. Selim, Yamac ’ın sakladığı şeyi oğrenmek icin onunla yuzleşirken, iki kardeş arasında yaşanan duygu yuklu hesaplaşma izleyenleri derinden etkiledi.
YAMAC, ŞENOL ’UN OLUMUYLE SARSILDI!
Yamac ’ın yanı sıra ailesini ve mahalleyi korumaya calışan Selim, Akın ’dan yardım isteyerek ekran başındakileri şaşırttı. Buyuk sırrı oğrenen Vartolu ise Yamac ’ın karşısına cıkmaya hazırlandı. Savaşarak kaybedeceğini soyleyen Yamac, hız kesmeden hamlelerine devam ederken, Şenol ’un kaybıyla derinden sarsıldı.
Cukur merakla beklenen yeni bolumuyle Pazartesi akşamı saat 20.00 ’de Show TV ’de!
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun
Cukur dizisinde olmaz denilen şey oldu!
Yerli Diziler0 Mesaj
●68 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yerli Diziler
- Cukur dizisinde olmaz denilen şey oldu!