TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, Carşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 16 bolumu yayınlanan yapım dram işi olması nedeniyle de buyuk ilgi gormekte. Nehir Erdoğan ve Kutsi ’yi buluşturan dizinin 17.yeni bolumunde de yine dram ağırlıklı sahneler izleyeceksiniz.Melek ’in kanser hastası olduğunu oğrenen kişi sayısı arttıkca dizide artık her şey farklılaşıyor. Hicbir şey artık eskisi gibi olmuyor. Melek ’in hastalığını oğrenen Kerem, ne yapacak? İşte yeni bolumun sorusu da bu… Peki 17.bolumde neler yaşanacak?
Usta oyuncu kadrosu ve guclu hikayesiyle buyuk beğeni toplayan “Benim Adım Melek”, 22 Ocak Carşamba akşamı on yedinci bolumuyle ekranlara geliyor.
Yeni bolumu merakla beklenen dizi “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak: Mithat, Melek ’e onun hastalığını bildiğini soylemiştir. Melek caresizce Mithat ’a sarılmış ve abla kardeş duygu dulu anlar yaşamıştır. Bu sırada ansızın gelen Kerem, annesiyle ilgili gerceği oğrenmiş ve ne yapacağını şaşırmış bir halde kardeşine sarılmıştır. Başını cevirse duygu seline kapılan Kerem ’i gorecek olan Melek, hastalığını Kerem ’in oğrendiğini fark edecek mi?
Bu arada İstanbul ’a gelen Omer, Defne ’yi goruşme konusunda ikna eder. Defne, Omer ’le buluşmak uzere yola cıkar. Funda otelde uyuyor olsa da Adnan onları gorur ve takip eder. Omer, Defne ’yi geri kazanıp Antep ’e dondurmeyi başarabilecek mi?
Funda, bu aşkın canlanmasına engel olmak icin yeni planlar yapmak zorunda kalacak. Alpay ’ın Kenan ’dan aldığı guc gun gectikce artarken Melek ’e karşı daha da acımasız olmaya başlayacak.
Benim Adım Melek her Carşamba yeni bolumleri ile saat 20.00'de TRT1'de.
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun