ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın eylul ayında tanıttığı iPhone 11 serisi, "Slofie" isimli bir ozellikle birlikte geldi. Bu terim, daha oncelerden kullanılan bir şey değildi ve aslında, birkac kelimenin birleşiminden oluşuyordu. Apple, "slow motion" (ağır cekim) ile "selfie" (ozcekim) kelimelerini birleştirerek ortaya boyle bir terim cıkardı.
Apple, iPhone 11'in tanıtımı sırasında bu ozelliğe derin bir vurgu yaptı. Şirkete gore Slofie, benzersiz bir ozellikti ve kullanıcılara, bugune kadar yaşamadıkları bir deneyim sunuyordu. Ayrıca şirket hem iPhone 11 serisinin lansmanı sırasında hem de daha sonrasında yaptığı tanıtımlarda hep farklı ortamlarda bu ozelliğin nasıl kullanılacağına değiniyordu. Şirket şimdi, Slofie icin iki yeni tanıtım videosu yayınladı.
Apple'ın yeni tanıtım videoları, kuzey yarım kurede yaşanan kış mevsimiyle doğrudan bağıntılı. Bu yuzden videoyu izlerken kar ve soğuk, iliklerinize kadar işliyor. Ancak soz konusu tanıtım videoları, Slofie'nin neler sunabileceğini de acıkca gozler onune seriyor. Şirket, diğer tanıtım videoları ve reklamlarında olduğu gibi bu kez de iyi bir iş cıkarmış durumda.
[h=2]Apple'ın Slofie icin hazırladığı tanıtım videoları[/h] Slofie ozelliği, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'nun on kamerasıyla saniyede 120 kare ağır cekim video cekilmesi anlamına geliyor. Ancak şirket, iOS işletim sisteminin hicbir yerinde Slofie kelimesini kullanmıyor. Yani Apple'ın bu etkileyici ozelliğinin ismi, sadece pazarlama terimi olarak karşımıza cıkıyor.
Apple'dan iPhone 11'in Slofie Ozelliği İcin Soba Başında İzlemeniz Gereken İki Yeni V
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Apple'dan iPhone 11'in Slofie Ozelliği İcin Soba Başında İzlemeniz Gereken İki Yeni V