Fox TV ekranında 19 Kasım Salı gunu yayınlanan 277. bolumde gelin Ece Karakuş Apa ’nın kayınvalidelere sert uslubu buyuk uzuntu kaynağı olmuştu.Zuhal Topal, gelin hanıma 3 puan vererek cezalandırmış ve programı izleyince hatalarından ders alacağını duşunduğunu de belirtmişti.
Gelin hanımın yaptıklarını onaylamayanlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat cekti. Ancak kayınvalideye de laf atanlar vardı.
Zuhal Topal ’la Sofrada 20 Kasım Carşamba gunu 278. bolumuyle ekranlara geldi. Kayınvalide Şah hanım ve gelin Esma hanım konuklarını ağırladı. Programdaki roportajlarda dunku gelin Ece hanımın kayınvalidesi Derya Uludağ hanım, “Ben kendimden daha cok oğlum icin uzuluyorum. Hicbir şey soyleyemiyorum” diye konuştu.
Zuhal Topal, Derya hanımın bavulunu alıp evden gittiğinin haberini verdi.
Ayrıca yeni gunun gelini Esma hanım icin, “Keşke gelinim olsaydı” diyerek de Ece hanıma ekrandan laf gonderen Derya hanıma sosyal medyada tepkiler vardı.
İzleyiciler Derya hanımın da masum olmadığı duşuncesinde ve şoyle yazıyor:
“Dunku gelin saygısızdı evet ben de bazı yerlerde tahammul edemedim. Fakat kayinvalidesi de bu yarışmaya birinci olmak icin değil, herkese gelininin ne kadar kotu olduğunu, senelerdir ona neler cektirdiğini ispat etmek icin gelmiş gibiydi. Sanki her fırsatta onu kotuledi, amacına da ulaştı rahatlamıştır artık.”
Bir başka izleyicinin şu notu da dikkat cekiyor: “Dunku gelinin kayın validesi bence ruhsal sıkıntı yaşıyor. Gelin kimseye hakaret etmedi, biraz da heyecanlıydı ama onlar onceden problemliler imiş, zaten ortaya dokme olmadı.”
278. bolum fragmanında kayınvalidenin sozlerini izleyebilirsiniz:
Haberleri instagram'da takip et --> @tvdizianaliz
Gelinim Mutfakta 21 Kasım Perşembe 399. Bolum Fragmanı Yayınlandı!
Yerli Diziler0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Yerli Diziler
- Gelinim Mutfakta 21 Kasım Perşembe 399. Bolum Fragmanı Yayınlandı!