Fox TV ’nin sevilen yarışma programı Zuhal Topal ’la Sofrada 22 Kasım Cuma gunu saat 16.00 ’da haftanın finali ile ekrana gelecek.280. bolum fragmanı yayınlandı ve bir skandal ortaya cıktı. Programın 19 Kasım Salı gunu yayınlanan 277. bolumde gelin hanım Ece Karakuş Apa, kayınvalidelere sert bir tutum sergilemiş, Zuhal Topal ’ı bile delirtmiş ve ekran başındaki izleyicilere adeta sac baş yoldurmuştu…
Zuhal Topal ’la Sofrada 19 Kasım Salı Ece Karakuş Apa herkesi deli etti!
Gelin hanımın bu tavrı hafta boyunca konuşuldu. Ancak kayınvalidesi Derya Uludağ hanım da 20 Kasım Carşamba gunu yayınlanan bolumde bu sefer gelinini hedef almış ve “Ben kendimden daha cok oğlum icin uzuluyorum. Hicbir şey soyleyemiyorum” diyerek gelinini herkese karşı afişe etmişti.
Hatta o gunun yarışmacısı olan saygısı ile dikkat ceken Esma hanım icin de “Keşke gelinim olsaydı” ifadesini kullanmıştı.
Zuhal Topal ’la Sofrada 20 Kasım Carşamba Ece Karakuş Apa ’nın kayınvalidesi Derya Uludağ ’dan skandal sozler!
Sosyal medyada Ece hanım buyuk tepki aldı belki ama kayınvalide Derya hanımın da programa sırf gelininin bu halini herkese ispat etmek icin katıldığına yonelik yorumlar yapıldı.
Derya hanımı masum bulmadığını soyleyen ve gelinini cok kotu bir pozisyonda bıraktığı icin eleştirenler de oldu.
Şimdi geldi haftanın finali… Ece Karakuş Apa hanım ile kayınvalidesi Derya Uludağ hanım finalde kapışıyor.
Ece hanım tum kayınvalidelerden ozur diledi ama kendi kayınvalidesi haric…
Zuhal Topal ’la Sofrada 280. bolum fragmanında final anlarında Ece hanım ve Derya hanım arasındaki ikili atışmanın ne kadar ileriye gideceğine şahit olacaksınız.
“Kendi kayınvalidem haricinde butun kayınvalidelerden ozur diliyorum” diyen Ece hanım, Derya hanımdan da kendisinden ozur dilemesini beklediğini soyledi.
Derya hanım bu sozlere şok olmakla kalmadı, “Hayır efendim ben ozur dilemiyorum, onun benden dilemesi lazım” diye konuştu.
Herkes de gelin-kayınvalide arasında yaşananlara cok uzuldu.
Zuhal Topal ’ın şoke olduğu o anlarda yaşananları videodan izleyebilirsiniz.
Haberleri instagram'da takip et --> @tvdizianaliz
Gelinim Mutfakta 25 Kasım Pazartesi 401. Bolum Fragmanı İzle
Yerli Diziler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yerli Diziler
- Gelinim Mutfakta 25 Kasım Pazartesi 401. Bolum Fragmanı İzle