Zuhal Topal ’la Sofrada yarışması Fox TV ekranında izleyicilerle hafta ici buluşmaya devam ediyor. Programın reytingleri gayet iyi. Bunun da altında agresif kayınvalide ve gelinleri ekranda goruyor olmamız.Mutlaka ya bir kayınvalide arıza oluyor, ya da birkac gelin arızalık yapıyor. Zuhal Topal ’la Sofrada programı da bu arıza durumu uzerinden pirim yapıyor.
Ekran başındaki izleyiciler, artık programın bu formatına alıştı. Her bolum aynı senaryonun tekrar etmesi durumu izleyiciler icin de pek sıkıcı gelmiyor. Cunku gelin-kayınvalide arasındaki catışmalar her zaman ve bircok ailede olan bir konu.
Konu genel olunca, programı izleyenler de kendilerinden bir pay buluyor.
Zuhal Topal, 27 Kasım Carşamba gunu konuk olduğu evde kayınvalideye bir onceki gun gelin hanıma duşuk puan verdiği icin basit bir soru sordu.
“Bak ablacağım niye bu kadar duşuk puan verdin?” şeklindeki soruya kayınvalidenin yanıtı “Vallaha o herkesi ilgilendirmez. Oyle verdim” diye konuştu.
Topal, “Ben soruyorum ya” demek zorunda kaldı. Masada da kayınvalide verdiği bu duşuk puan nedeniyle gelinini adeta yaktı…
27 Kasım Carşamba gunu saat 16.00 ’da ekrana gelecek olan 283. bolumden ilk goruntuleri videoda izleyebilirsiniz.
Haberleri instagram'da takip et --> @tvdizianaliz
Guldur Guldur Show 29 Kasım Cuma 217. bolum fragmanı izle!
Yerli Diziler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- TV Dünyası - Diziler
- Yerli Diziler
- Guldur Guldur Show 29 Kasım Cuma 217. bolum fragmanı izle!