teve2 ’nin, Jess Molho ’nun başarılı sunumu ile ekrana gelen, Endeğer Yapım ’ın projesi Beni Takip Et ’de haftanın finalinde duygusal anlar yaşandı. Hafta ici en az takipci kazanan Merve, Ayşenur, Ulaş ve Alperen ’in eleme potasına girdiği programda acık oylama sistemi bu hafta da devam etti.
Arkadaşlarının oylaması sonucu Merve ve Alperen ’in potadan cıkması, onları sevindirirken, Ayşenur ve Ulaş ’ın gergin ve uzgun olduğu gozlendi.
Formatın yazarı Doğa Bey ’in gidecek ismi acıklamak icin eve girdiği an ise, adeta nefesler tutuldu. Youtube videolarından, erkeklerin cektiği videonun daha fazla izlenmesi, gidecek ismin kim olduğunu acıklamaya yetmiş oldu.
Programın ilk gununden beri guzelliği ve tavırlarıyla beğenilen genc yarışmacı Ayşenur Aydın ’ın isminin acıklanması “Beni Takip Et” evinde duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Gozyaşları icinde eve ve arkadaşlarına veda eden 23 yaşındaki Ayşenur, programa Kocaeli ’ den katılıyordu.
Hafta ici oynanan kapışmalarda daha fazla puan toplayan Kızlar Takımı, eve yeni bir yarışmacı sokma hakkına sahip. Bakalım “Beni Takip Et” evinin yeni yarışmacısı kim olacak?
“Beni Takip Et” hafta ici her gece 01:00 de teve2 ekranlarında..
Haberleri instagram'da takip et --> @tvdizianaliz
Beni Takip Et’de eve kim veda etti?
Yerli Diziler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yerli Diziler
- Beni Takip Et’de eve kim veda etti?