Unlu oyuncu Onur Buyuktopcu,gecen sezon Yemekteyiz yarışmasının ardından yeni sezonda Damat Bayıldı ile ekranda yer almıştı. Programın kısa surmesinin ardından dizilerden teklif beklediğini ve iyi proje olursa setlere doneceğini soyleyen Buyuktopcu, hayranlarına bir surpriz yaptı.“Her Şehri Unlusuyle Geziyoruz” projesine destek veren oyuncu, Eskişehir ’de keyifli anlar yaşadı. Instagram hesabından da yaptığı paylaşım ile takipcilerini meraklandırdı.
Turkiye ’nin gorulmeye değer rotaları ve turizmi kalkındırmak icin başlatılan projede; turizm alanında deneyimli iki isim Turizmci Pervin Ersoy ve Tarihci-Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguc ’un katkılarıyla başlatılan projede Eskişehir ilinin tanıtımını Onur Buyuktopcu yaptı.
Carşamba gununden bu yana yani gun boyunca şehirde kaldığını ve cekimlere katıldığını anlatan Buyuktopcu, CHP ’li Buyukşehir Belediye Başkanı Yılmaz Buyukerşen ile de bir araya geldi.
İlk kez gittiği şehirden cok etkilenen oyuncu, projeyi hazırlayan ekibe de teşekkur etti. İşte o mesaj:
Carşamba gununden beri Eskişehir ’deyim. İlk defa geldim ve daha once neden gelmedim diye hayıflandım.İnanilmaz guzel ve keyifli bir şehir. Oncelikle @pervinersoy ve @rotahane ‘ye cok teşekkur ederim. Sayın @yilmazbuyukersen ile tanışmak benim icin şerefti. @tasigohotels ekibi; muhteşem misafirperverliğiniz icin teşekkur ederim. İkinci geldiğimde daha uzun sure kalacağım
Onur Buyuktopcu’nun hayranlarına bir mujdesi var!
Yerli Diziler0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- Onur Buyuktopcu’nun hayranlarına bir mujdesi var!