atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren unlu oyuncu Ebru Şahin, 2019 yılını buyuk başarılarla gecti. Gectiğimiz yılın en buyuk cıkışını yapan oyuncularının başında gelen Şahin, hem yurt icinde hem de yurt dışında unune adeta un kattı.Şahin, canlandırdığı Reyyan karakterine nazaran cok neşeli ve enerjik bir isim. Oyuncu, sosyal medyada da farklı paylaşımları ile gundem olmaya devam ediyor.
Oyuncu,Kasım ayında atıyla bir fotoğraf cektirmiş ve şaha kahktığı o anlar cok konuşulmuştu. Ebru Şahin, bu anı sihirli olarak nitelendirdi ve at ile kurduğu bağın bir sonucu olduğu değerlendirmesini yaptı.
Unlu oyuncu, bu fotoğrafın nasıl ortaya cıktığı konusunda Dizi TV ’ye şu acıklamayı yaptı:
“Cok sihirli bir andı.Zaten atım, yarış atı ve eğitimli, yani şaha kaldırabiliyorsunuz eğer uzerinde rahat hissediyorsanız. Ben gecen seneler istemediğim halde şaha kalkıyordu zaten ama o zaman biraz zorlanıyordum tabii ki… Ancak artık aramızdaki bağ oluştuğu icin, gercekten sihirli bir an dememin sebebi yuzumde korku da yok orada. Cok neşeli bir fotoğraf gibi gorunuyor. Oyle bir anda gelişti. Aslında sadece fotoğraf cekilmek istemiştim şaha kalkıp, hatıra olsun diye. Atım geri donuyordu ve o anda onunla aramızda oluşan bağ ile herhalde cok guzel bir fotoğraf ortaya cıktı” acıklamasını yaptı.
Ebru Şahin, sosyal medyada bu doğal halini eleştirenler olduğunu, hatta fotoşop iddiasında bulunanlar da olduğunu anlattı ve bu yorumların kalbini kırdığını ifade etti.
Şahin, “Fotoşop diyenler oldu, kalbi kırıldı. Ama oyle bir şey yok.Cok guzel bir andı benim icin” diye konuştu.
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun