TRT1 ekranında Carşamba akşamlarının sevilen yapımlarından olan Benim Adım Melek dizisi ortaya koyduğu performans ile takdiri hak ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi ’yi buluşturan dizide dram seven izleyiciler buluştu. Gaziantep ’te cekimleri yapılmakta olan dizinin setinde de buyuk bir sevinc hakim.Şimdiye kadar 16 bolum yayınlanan dizide Melek karakteri ile Nehir Erdoğan ’ın huzunlu gozyaşları reyting olarak TRT1 ’e akıyor. Erdoğan ’ın canlandırdığı Melek karakterinin kanser hastası olması aslında bircok izleyicinin de empati yapması sonucunu doğurdu.
Kanser vakalarının coğaldığı gunumuzde bircok kişi bu hastalık ile boğuşan yakınları ile dizideki Melek arasında bir empati kurmuş durumda.
Benim Adım Melek hem konusu hem de bu empati kurulabilecek hikayesi ile hep iyi reytingler aldı. Dizinin gecen gun yayınlanan 16.bolumunun reytingleri de cok iyi geldi.
16.bolum totalde 2. sırada, AB ’de 4.durumda ve ABC1 ’de ise 3.olarak gunu tamamladı. Reyting oranlarının yukseldiği de goruldu. İşte dizinin geleceği adına umut veren reytingleri:
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun
Benim Adım Melek dizisinin başarısı parmak ısırtıyor!
Yerli Diziler0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yerli Diziler
- Benim Adım Melek dizisinin başarısı parmak ısırtıyor!