Unlu komedyen Cem Yılmaz, Cuma akşamı yayınlanan Eser Yenenler Show programının konuğu oldu.Cağlar Corumlu ile birlikte Eser Yenenler ’in studyosunda keyifli bir sohbet yaşandı.Sosyal medyada yapılan komik eleştirilerin yer aldığı Linc koşesinde spor yaptığı zamanlardan fotoğraf paylaşan hayranları, komik espriler yapmıştı. Cem Yılmaz, sosyal medyada aleyhinde yorumlar olmasına rağmen, lehinde de bircok destek mesajları bulunduğuna dikkat cekti.
Cem Yılmaz da spor hakkında konuşurken, “Benim icimde bir Murat Boz var, ama ben bunu ne zaman cıkarmak isterim,o zaman cıkartmak isterim. Spor cok tavsiye ederim herkese gercekten.Gencliğimden beri cok az spor yapıp cok ihtiyacımız olmasına rağmen, sağlığa,performansa, sahne işi, nefes cok onemli” diye konuştu.
Murat Boz ’ın her zaman fit vucuda sahip olması, surekli şık giyinmesi ve karizmasını dillerine dolayan Cem Yılmaz ve Cağlar Corumlu, ara ara unlu şarkıcıya laf attı.
Bir film yapılması durumunda “Ben calışıp Murat Boz oluyorum. Ama benim hayatım cekildiği zaman Murat Boz, muziklerini yapar” diyerek de herkesi guldurdu.
Yılmaz, Boz ’u cok sevdiğini sozlerine ekledi.Cağlar Corumlu Murat Boz ’u diline doladı. Corumlu, “Murat Boz gibi takılmaya calışsam komik olur. Hep spor hep spor hep saclar guzel, ses guzel” dedi.
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun
Cem Yılmaz’dan olay soz; ‘İcimde bir Murat Boz var’
Yerli Diziler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Yerli Diziler
- Cem Yılmaz’dan olay soz; ‘İcimde bir Murat Boz var’