Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ’ın başrolunde yer aldığı Zumruduanka dizisi, 25 Ocak Cumartesi Fox TV ekranında başlıyor. Dizinin ilk bolumu heyecan ve merakla bekleniyor. Elimi Bırakma dizisinin final yapmasından kısa bir sure sonra ekrana yeniden donuş yapan Alp Navruz, bu sefer Ceren Yılmaz ile partner oldu.Navruz ’un değişen imajı dikkat cekerken, ilk tanıtımlarda Ceren Yılmaz ’a aşırı makyaj yapılması ikili arasındaki uyumu olumsuz etkilemişti. İzleyiciler de bu duruma tepki gostermişti.
Zumruduanka dizisinin cekimleri Urgup ’te yapılıyor. Kış şartlarının en ağır şekilde hukum surduğu bu Orta Anadolu bolgesinde soğuklar oyuncuları bir hayli zorluyor.
TV100 sitesine konuşan Ceren Yılmaz, bu şartlarda calışmanın zorluklarına değinerek şoyle konuştu: “Urgup ’te soğuk -10 ’lara vuruyor bazen ve konuşamayacak duruma geliyoruz soğuktan… Ekran karşısına oyle cıkmak zorunda kalıyoruz. Fakat iklim koşulları boyle… Elimizden gelen bir şey yok şu anda… Onun dışında her şey harika… Ekip cok kaliteli, calışanlar oyuncular hepsi cok değerli insanlar… Bazen soruyorum kendi kendime ‘Nasıl bu kadar şanslı oldum diye?”…
Oyuncular ve dizinin ekibi soğuk havayı elbette ki bekliyordu ama -10 ’lara varan soğukta cekim yapmanın bu kadar zor olduğunu kimse bilmiyordu.
Ceren Yılmaz, dizide en zorlandığı sahnenin de yine soğuk hava nedeniyle yaşandığına değindi. Oyuncu, “En zorladığım teaser cekimi oldu. -5 derecede, bir vadinin ortasındayız. Soğuk hava, ruzgÂr fanları yuzume vuruyor ve uzerimde tul bir gelinlik… O gece hayatımın sınavını verdim. Sabah gun aydınlanırken cekimimiz bitti. Hatta hocamız Cemal Şan ‘Bu gece olmezsen sana bir daha bir şey olmaz ’ diye espri yapmıştı başta… Gecenin sonunda ne demek istediğini dişlerim titrerken anladım” ifadelerini kullandı.
Haberleri instagram'da takip et --> @dizifilmcom
Abone olun