Gectiğimiz gunlerde UBER şoforluğu yaptığı haberleriyle gundeme gelen firari FETO'cu Hakan Şukur, YouTube'da yayınladığı videoda ozel yaşantısıyla ilgili yaptığı acıklamada guvendiği dostları tarafından dolandırıldığını ve tum varlığını kaybettiğini one surdu.
İşte FETO'cu Şukur'un acıklamalarından kesitler;
"Burada da hem onu da soyleyeyim arkadaşlar, onunla ilgili de bir soru gelmiş. Amerika'da yaşarken cok guvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır.
[h=3]"YANLIŞLAR YAPTIK, KAYBETTİK"[/h] Ben buraya kendi capımda cocuklarımın sigortasını bozarak, İsvicre'de biraz da birikimimizi getirmiştik. Bunların hepsini biz kaybettik. Esnaflık bilmediğimiz icin, lisan bilmediğimiz icin bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik.
[h=3]"SINAV İCERİSİNDE SINAV"[/h] Bunların icerisinden cıkabilmek cok zor. Yani bir tarafta ciddi sıkıntılar yaşıyorsunuz, Turkiye'den gelmişsiniz, ayakta kalmaya calışıyorsunuz, guvendiğiniz insanlarla bir şey yapalım derken bir de onlardan tokadı yiyorsunuz. Sınav icerisinde sınav derler ya oyle bir şey. Bunları yaşamak beni ve ailemi tabi ki cok yıprattı. İce kapandık. Kimseyle goruşmuyoruz. Cocuklarımızın eğitimine kendimizi adadık."
[h=4]Haber Videosu[/h]: Firari FETO'cu Hakan Şukur: Dolandırıldım, tum birikimim gitti