Otelin terasındaki La Nouba Restoran’da duzenlenen kokteyl CVK Group Turizm Bolumu Başkanı Ahmet Seymen’in ev sahipliğinde gercekleşti. 3. yıl kokteyline CVK Group Yonetim Kurulu Başkanı Mahmut Cevik’in yanı sıra, seyahat acenteleri ve basından temsilciler katıldı.
CVK Hotel Taksim’in terasındaki La Nouba restoran’da, gercekleşen “Yaza Veda Kışa Merhaba” kokteylinde konuşan CVK Group Turizm Grubu Başkanı Ahmet Seymen, uc yıldır kendilerine destek veren iş ortaklarına teşekkur etti.

Ahmet Seymen
CVK Group Yonetim Kurulu Başkanı Mahmut Cevik’in madencilik alanındaki vizyonunu turizme de taşıdığına dikkat ceken Seymen şoyle konuştu: “CVK Group 3.5 yıl once, o zaman adı Savoy olan İstanbul’un en merkezi noktasındaki bu oteli alarak turizme adım attı. Turizme cok onem veren bir grup olduğumuzdan, bunyemizde bir turizm bolumu oluşturduk. Turizm bolumumuzle son derece profesyonelce calışıp daima yanımızda olduğunuz icin siz değerli iş ortaklarımıza teşekkur ediyorum. Bu işbirliğini onumuzdeki yıl hizmete acacağımız unlu Park Otel’de de surdurmek istiyoruz.”
Konuklarına Park Otel hakkında da bilgi veren Seymen, hizmete hazırlanmakta olan Park Otel’i ‘En buyuk projemiz’ diye tanımladı. Park Otelin 122 yıllık tarihi bir mirasa sahip olduğunu vurgulayan Seymen sozlerini şoyle surdurdu: “Turizmdeki ikinci adımız olan Park Otel’in tarihi 1890’lara kadar uzanıyor. Osmanlı doneminde hariciye nazırlarının konağı olarak hizmet veren bina daha sonra otele donuşturuldu. Osmanlının son donemlerinden Cumhuriyetin ilk yıllarına kadar bircok olaya tanıklık eden Park Oteli deluxe bir tesis olarak hizmete hazırlıyoruz.”
Park Otel’in guclu yanlarından biri de bir hikayesinin olması olduğunu dile getiren Seymen, “Koklerini tarihten alıp gunumuze kadar gelen bir hikayemiz var. Onumuzdeki yıldan itibaren tum iş ortaklarımız ve misafirlerimize bu hikayeyi yaşatacağız. CVK Hotel Taksim’de başlayan işbirliğimizi Park Otel’imizde de surdurmek istiyoruz” diye konuştu.
Kaynak : Turizm Gazetesi.