Ust duzey yoneticilerin ilham verici kariyer hikayelerini anlatacağı Yonetim ve Muhendislik Gunleri ’nin yanı sıra bu sene YMG+, Enerji, İnşaat ve Yazılım sektorleri ile ilgili teknik oturumlarla birlikte aklındaki soru işaretlerini gidermeyi amaclıyor.
Yaklaşık 1500 ’u aşkın katılımcı ağırlayan ve bu yıl Garanti BBVA ana sponsorluğunda gercekleşecek olan etkinlik
Lidyana.com, Peak Games, Ace Academy, Krombera, Anibera, Bitlo.com ve Supermassive kurucu ortağı olan seri girişimci Hakan Baş, Saran Group Yonetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Arcelik Strateji ve Dijitalden Sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Utku Barış, L'Oréal Turkiye Genel Muduru Laurent Duffier Nestle Turkiye CEO ’su Ansgar Bornemann ve birbirinden değerli daha pek cok ismi katılımcılarla buluşturacak.
6-8 Şubat 2020 tarihlerinde gercekleştirilecek olan Yonetim ve Muhendislik Gunleri etkinliğinin programı 25 Ocak ’ta ymg.odtuvt.org.tr ’de acıklanacak. Sektorun onde gelen şirketlerinin, yoneticilerin ve muhendislerin katılım gostereceği etkinlik hakkında son gelişmeleri Twitter, Instagram ve Facebook sayfalarından da takip edebilirsiniz.
Yonetim ve Muhendislik Gunleri 6-8 Şubat'ta ODTU'de
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Yonetim ve Muhendislik Gunleri 6-8 Şubat'ta ODTU'de