YouTube hesabında 12 milyona yakın takipcisi bulunan dunyaca unlu YouTuber Casey Neistat ’ın Spotify hesabı calındı. Hesabı kimin veya kimlerin ele gecirdiği henuz bilinmezken ortaya cıkan sonuclarsa tebessum ettirdi zira unlu YouTuber ’ın calma listelerine yakından tanıdığımız pek cok Turk sanatcı eklendi.
Spotify hesabının calındığını Twitter hesabı uzerinden duyuran Neistat, icerisinde Ferdi Tayfur, Muslum Gurses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek cok unlu ismin olduğu calma listesinin bir ekran goruntusunu de paylaşarak tepki gosterdi. Neistat ’ın neye sinirlendiğini pek anlayamadık ancak Spotify ’a cok sinirlendiği ortada.
[h=2]Casey Neistat, bu şarkıların muzik zevkine uymadığını soyluyor:[/h]
Dunyanın dort bir yanından milyonlarca takipcisi olan unlu YouTuber, Twitter hesabı uzerinden yaptığı acıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı caldı. Tum calma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geciren kişinin muzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim muzik turu değil.”
Belli ki hesabı ele geciren kişiler, Neistat ’ın penceresine bir taş atmış ve unlu YouTuber bu durumdan pek de memnun gorunmuyor. Tabii ki olayın yayılmasıyla hic de surpriz olmayan bir şekilde Turk kullanıcılar da soluğu Neistat ’ın bu paylaşımında aldı. Gelin, Neistat ’ın paylaşımına gelen eğlenceli yorumlara biraz daha yakından bakalım.
[h=2]Muslum Baba ’nın nesini sevmedin be Casey?[/h]
[h=2]Casey ’den yeni vlog: Ben de ozledim[/h]