Acık Oğretim Fakultesi oğrencileri icin kritik final haftasındayız. Bu hafta sonu gercekleştirilecek sınavlar ile 2019 - 2020 eğitim ve oğretim yılının guz donemi geride kalmış olacak. 18 - 19 Ocak 2020 ’de gercekleştirilecek sınavlara binlerce oğrenci katılacak.
Anadolu Universitesi ’nin Android ve iPhone (iOS) icin Play Store ve App Store uzerinden kullanıma sunduğu Anadolu Mobil uygulaması, artık oğrencilerin neredeyse butun hizmetlere erişmelerine olanak tanıyor. Bir başka deyişle bu uygulamayı indirerek, sınav yerlerinizi oğrenebilirsiniz. Yani bunun internet kafeye gitmeye ya da bir bilgisayara ihtiyacınız kalmıyor.
[h=2]Anadolu Universitesi - Anadolu Mobil Uygulaması (Android - iOS) icin nasıl indirilir?[/h]
Aşağıdaki yer alan uygulama butonlarına hangi işletim sistemini kullanıyorsanız, aşağıda o işletim sistemine ait olan butona tıklayın, uygulama sayfasına gidin. Acılan pencerece Yukle butonuna dokunun. Kurulum tamamlandıktan sonra AOF sınav giriş yerlerini oğrenmek icin aşağıdaki adımları takip edin.
Not: Uygulama akıllı telefonlarınızda zaten kuruluysa, Anadolu Mobil ’de otomatik olarak bildirim alacaksınız. Bu bildirimlere tıklayarak AOF oğrenci hesabınıza giriş yapabilir, doğrudan sınav giriş yerinizi gorebilirsiniz.
Anadolu MobilİNDİR )
Anadolu MobilİNDİR [h=2]Anadolu Universitesi AOF sınav giriş yerlerini oğrenme (Telefondan):[/h]
Anadolu Mobil uygulamasını acın, Giriş Yapın butonuna tıklayın, E-posta adresiniz ya da TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın, Sağ ust koşedeki uc cizgiye dokunun, Adınızın tepede bulunduğu menu acılacak, Buradan Sınav Giriş Bilgileri satırına dokunun. Acılan ekranda sınav giriş bilgileriniz yer alacak. Anadolu Universitesi, AOF oğrencilerinin sınav giriş bilgilerini Anadolu Mobil uygulaması uzerinden paylaşıyor. Ancak bu uygulamadaki ekran tamamen bilgilendirme amaclı. Eğer sınav giriş belgenize ulaşmak istiyorsanız en yakın AOF burosuna gitmeniz gerekiyor. Eğer gidemiyorsanız, aşağıdaki işlemleri takip edebilirsiniz.
[h=2]AOF sınav giriş belgesi nasıl alınır?[/h] Buraya tıklayarak AOF Oğrenci Otomasyon Sistemi ’ne gidin, E-posta adresiniz ya da TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın, Ardından Sınav Giriş Bilgileri bolumune tıklayın, Acılan ekranda Sınav Giriş Belgenizi goreceksiniz, PDF olarak kaydedip cıktı alabilirsiniz. Anadolu Mobil uygulaması uzerinden sınav bilgileriniz dışında sınav sonuclarınızı goruntuleyebilir, eKampus mobil hizmetine de erişebilirsiniz. Tum ders iceriklerine ucretsiz olarak erişebileceğiniz eKampus mobil hizmetini nasıl kullanacağınızı da burada acıklamıştık. Herkese başarılar dileriz!
Anadolu Universitesi AOF Sınav Giriş Yeri Telefondan Nasıl Oğrenilir?
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Anadolu Universitesi AOF Sınav Giriş Yeri Telefondan Nasıl Oğrenilir?