Ben birgun evrim tartışması yerine maymun beyninin irileşip insan beyni kadar mukemmel bir beyin olamaz yazdım.Bana ordan bir doktor (şeytan gonderdi heral bu adamı) herşey duşunduğun gibi değil,evrimin olup olmadığını anlamak icin hayatın boyunca kitaplar okumalısın dedi.Ardından evrim herşeyi tesaduf diye anlatıyor buna nasıl inanıyorsun dediğimde tesaduf değil dedi.Bir zarı attığımızda 2gelmesi de tesaduftur,olay bunun gibidir dedi.Biz de cennete gitmek isteriz ama materyalistler haklı galiba dedi.Ondan beridir şupheliyim.
Bu adamın yiğeni var onunla dun konuşuyordum.Yiğenine allahı azot ve oksijen oranı ile anlatmıştım.o da bana oksijen oranı yuzde 97 olduğunda da olabilen varlıklar vardır dedi.Milyarlarca yıl gecti ve oran 21 oldu.Biz de bu orana ayak uyduran canlılar olduk dedi.Kafam ole bi karıştı ki Şupheli olduğum halde gene şunu derim.Allahım bana yardım et...
Lutfen bana bu insan beyni,zarla alakalı tesaduf durumu ve oksijen oranı olaylarını acıklayın.İnancımın yuzde 100 olmasını cok istiyorum eskisi gibi.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Allaha İnanc Şuphesi (Lutfen cevap yazın kardeşlerim)