Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda meydana gelen olayda, edinilen bilgiye gore esnaflık yapan Husnu Darıağa ile alışveriş yapan ve ismi acıklanmayan bir kişi arasında gerginlik cıktı.
Tartışmanın buyumesi uzerine iddiaya gore şupheli, "Beni kandırıyorsunuz" deyip bıcak cekerek Darıağa'yı tehdit etti. Cevredeki esnaf ve vatandaşların araya girmesiyle saldırgan uzaklaştırıldı. İhbar uzerine olay yerine cok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kimliği belirsiz şahsı sakinleştirip guvenlik onlemlerini alarak cevredeki kalabalığını da uzaklaştırdı.
[h=3]TELEFONUNU KALDIRIP SELFİE CEKTİ[/h] Diğer yandan, cevrede kendisini ceken kameralara el hareketi ile hakaret eden ve "Bende 6 kimlik var" diye cebinden cıkardığı cuzdanı cevresindekilere gosteren şahsın, olay sırasında telefonunu kaldırıp esnafla selfie cekinmesi de dikkat cekti.
[h=3]"ELİNE BICAĞI ALIP İKİ KEZ SALDIRDI"[/h] Olayı anlatan esnaf Darıağa, "Yoldan gecerken beni durdurup, 'sen ne satıyorsun' dedi. Sonra eline bıcağı alıp 'siz beni kandırıyorsunuz' diyerek iki kez saldırdı ve kufur etmeye başladı. Polis gelene kadar cevredeki diğer esnaflara da saldırdı. 'Ben boksorum, varsa bana gucu yeten gelsin' diyor. Fransa vatandaşı olduğunu soyledi. Ben kendisini ilk defa gordum" şeklinde konuştu. Birbirinden şikayetci olan taraflar polis merkezine sevk edildi.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Antalya'nın gobeğinde bıcakla dehşet sactı ardından selfie cekti
Antalya'nın gobeğinde bıcakla dehşet sactı ardından selfie cekti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Antalya'nın gobeğinde bıcakla dehşet sactı ardından selfie cekti