Canakkale'nin Ayvacık ilcesine bağlı Kucukkuyu Beldesi'nde, AK Parti Kucukkuyu Belde Teşkilatı'nın 7'nci Olağan Kongresi, Zeytin Kultur Merkezi'nde gercekleştirildi. Kongreye, AK Parti Canakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, ilce ve belde belediye başkanları, belediye meclis uyeleri, il genel meclis uyeleri ve cok sayıda partili katıldı.
[h=3]"LİBYA'DA BUYUK BİR ADIM ATTIK"[/h] Kongrede konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Canakkale Milletvekili Bulent Turan, "Turkiye yaptığı anlaşmalarla Libya'nın resmi komşusu oldu. Bizim o bolgede iznimiz olmadan doğalgaz araması, petrol araması veya balıkcılık yapılamayacak. Uzun yıllar yapılan goruşmeler sonunda, anlaşma hayata gecirilerek, buyuk bir adım attık. CHP ve HDP haric herkes ayakta alkışladı. Deniz Baykal 'cok sevindik' diyor. 'Sevindim' demiyor. 'Biz AK Parti ile CHP kavga ederiz ama milli meselelerde aynı yerden bakarız' demek bu cumle. Destek olmamız lazımdı, 'o anlaşma ile gurur duydum' diyor. Ama Sayın Baykal cok sular aktı o kopru altından.
[h=3]"BAYKAL'IN BIRAKTIĞI CHP İLE BU CHP ARASINDA FARK VAR"[/h] Sayın Baykal'ın bıraktığı CHP ile Kemal beyin yonettiği CHP arasında sadece isim benzerliği var. Kemal Kılıcdaroğlu buyuk bir operasyon ile oraya geldi. HDP ruhu aksettirildi CHP'ye. Milliyetcilik, ulusalcılık kalmadı partide. Devletci olan Avrupa'ya Turkiye'yi şikayet eder mi? Baykal'ın partisinden hicbir şey kalmadı. Gonul isterdi ki muhalefet, AK Parti ile kavga edilsin ama tek bayrak tek devlet dediğimizde ulusal meselelerde birlikte olalım. Suriye tezkeresinde HDP haric butun partiler 'evet' dedi, ama CHP Genel Başkanı 'icim kan ağlayarak evet diyorum', dedi. Bu ulke eski Turkiye değil IMF'nin yonettiği, ABD'nin racon kestiği bir ulke değil. Bu ulke kayıtsız şartsız milletin diyen bir ulke haline geldi. Bolgemizde ne kadar mesele varsa cozum uretmeye uğraşan bir ekip haline geldik. Putin ve Erdoğan bir araya geldiler, iki lider Libya'ya 'durun' dediler. Eğer tezkere gecmeseydi Erdoğan o masada olabilir miydi? Baykal o yuzden diyor kıymetli bu işler diye" dedi.
Bulent Turan [h=3]"100 BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ'YE GECECEK"[/h] Onumuzdeki gunlerde diğer partilerden 100'e yakın belediye başkanının AK Parti rozeti takacağını ifade eden Grup Başkanvekili Bulent Turan, şunları soyledi:
"Başlıyoruz, her hafta 5 arkadaşımız, her partiden bir belediye başkanımız toren ile AK Parti'ye katılacak. Yuze yakın farklı belediyelerden AK Parti'ye katılım olacak. Birileri kavga ederken AK Parti'nin nasıl buyuduğunu beraber goreceğiz. AK Parti devlet partisi oldu diyorlar, bir defa devletci olmak bir şeref. Biz millet ile beraber yuruduk. Bizi devletcilikle suclayacak en son parti CHP olmalı. Dunya'da hicbir partinin bankada hissesi yok ama CHP'nin var. Tek partili hayatta İş Bankası hisseleri CHP'nindi. Cok partili sisteme gecildi ama CHP hisseleri, Hazine'ye bırakmadı. CHP sağduyulu bir şekilde meseleye bakıp bu tarihi hareketi ortaya koyar, tum hisselerinizi hazineye bırakırsa ayakta alkışlarız."
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: AK Parti'den kulisleri hareketlendiren sozler: 100 belediye başkanı AK Parti'ye gececek
AK Parti'den kulisleri hareketlendiren sozler: 100 belediye başkanı AK Parti'ye gecec
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- AK Parti'den kulisleri hareketlendiren sozler: 100 belediye başkanı AK Parti'ye gecec