İzmir'in Torbalı ilcesinde, İlce Sağlık Muduru Mehmet Fuat Park (53) ile Hatice Gulcemal'i (52) tabancayla vurarak olduren, paralarını gasbeden ve polisle girdiği catışmada da bir polisi ağır yaralayan Enver Yıldız (30), tek başına kaldığı hucrede eşofmanın bağcığıyla kendini tavana asarak yaşamına son verdi. İfadesinde, "Beni oldurun, oldurmezseniz ben cezaevinde kendimi oldureceğim" diyen Yıldız'ın, 9 gun once de emniyetin nezarethanesinde intihara kalkıştığı ortaya cıkmıştı.
[h=3]PARALARINI GASP ETTİ[/h] Torbalı'da, 29 Aralık gunu saat 21.30 sıralarında Enver Yıldız, yuzune maske takıp, İlce Sağlık Muduru Mehmet Fuat Park'ın evinin zilini caldı. Kapının acılmasının ardından evdekilere sakin olmalarını soyleyen Yıldız, Mehmet Fuat Park'a kasanın yerini sordu. Olumsuz yanıt almasının ardından saldırdı. Yıldız, yaşanan boğuşma sırasında tabancasını ateşleyip, Mehmet Fuat Park'ı yaraladı. Daha sonra eşi Vildan Park'tan (51) 500 TL alıp, kactı.
[h=3]HASTANEDE YAŞAMLARINI YİTİRDİLER[/h] Yıldız, ardından 700 metre mesafede, aracında bekleyen Dr. Harun Gulcemal'in yanına gelip, para istedi. Uzerinde para olmadığını soyleyen Gulcemal'e, "Oyleyse evine gidelim, oradan al" dedi. Silah zoruyla Gulcemal'i evine goturen Enver Yıldız, para ve değerli eşyaları istedi. Ancak doktorun eşi Hatice Gulcemal direndi. Yıldız, tabancasını cekip Hatice Gulcemal'i de vurdu. Doktor Harun Gulcemal'i de en yakın ATM'ye goturerek, 1500 TL cektirip, aldı. Hatice Gulcemal ve Mehmet Fuat Park, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede, doktorların mudahalesine rağmen yaşamlarını yitirdi.
İlce Sağlık Muduru Mehmet Fuat Park [h=3]POLİSİ AĞIR YARALADI[/h] Polis ekipleri, Enver Yıldız'ın peşine duştu. Yapılan calışmayla bulunduğu yer tespit edilen Yıldız, polisi fark edince catışmaya girdi. Yıldız, polislerden Yaşar Kahırlı'yı başından vurarak ağır yaraladı. Yıldız, saklandığı Ataturk Mahallesi'ndeki evde polis tarafından vurularak yakalandı.
[h=3]ENVER YILDIZ VE 2 KİŞİ TUTUKLANDI[/h] Cinayet Buro Amirliği'ne goturulen Yıldız'ın ifadesinde, olay sırasında uyuşturucu hapın etkisinde olduğunu one surduğu ve sucunu itiraf ettiği belirtildi. İfadesinde, "Diyarbakır'dan birkac gun once Buca ilcesine geldim. Daha sonra Gaziemir'e gectim. Buradan Torbalı'daki arkadaşlarımın yanına gectim. Param kalmadı, cinayetleri para icin işledim. Hap aldığım icin ne yaptığımı bilmiyordum" dediği oğrenildi.
[h=3]'BENİ OLDURUN, YOKSA CEZAEVİNDE KENDİMİ OLDURECEĞİM' DEMİŞ[/h] Ayrıca, Enver Yıldız'ın sorgu sırasında, "Beni oldurun, siz beni oldurmezseniz ben cezaevinde kendimi oldureceğim" diyerek, sinir krizi gecirdiği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Enver Yıldız ve ona yardım ettiği ileri surulen 2 kişi, sevk edildikleri adliyede cıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Hatice Gulcemal [h=3]9 GUN ONCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU[/h] Cifte cinayet zanlısı Yıldız'ın adliyeye sevk edilmeden once İzmir İl Emniyet Mudurluğu'nun nezarethanesinde, 2 Ocak gecesi bacağındaki alcının bağları ve atletiyle kendini asmaya calıştığı ortaya cıktı. Yıldız'ın intihar girişiminin, polislerin mudahalesiyle onlendiği oğrenildi. Yıldız'ın avukatı Barış Akyol, "Muvekkilim olay nedeniyle pişman. Olmeyi bile duşunmuş hatta intihara kalkışmış. Boynundaki izden de bu durum fark ediliyor" dedi.
[h=3]KENDİNİ ASTI[/h] Yaklaşık 1 haftadır cezaevinde olan Enver Yıldız, bugun oğleden sonra, tek kaldığı hucrede kendini eşofmanın bağcığıyla tavana astı. Ceza infaz memurları tarafından bağcığa asılı halde bulunan Yıldız'ın gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde olduğu tespit edildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Torbalı'da sağlık muduru ve doktor eşini olduren sanık intihar etti
Torbalı'da sağlık muduru ve doktor eşini olduren sanık intihar etti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Torbalı'da sağlık muduru ve doktor eşini olduren sanık intihar etti