İzmir'in Bornova ilcesi Cınarlı Mahallesi'ndeki 30 metrekarelik bir tamir atolyesinde mesleğe başlayan evli ve 2 cocuk babası İsmail Vatansever (55), catısı sac kaplı, tabanı ise kanal kazılarak oluşturulmuş dukkanında uzun yıllar tamircilik yaptı. Muşterilerinin, catısının sac kaplı olması nedeniyle ozellikle yaz aylarında iceride guclukle durabildiği atolyesinde onemli bir başarı oykusu yazan Vatansever, daha sonra bir otomotiv firmasının Turkiye distributoru oldu.
[h=3]"175'TEN FAZLA BAYİMİZLE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ"[/h] Universite yıllarında ilk kullandığı otomobilin de aynı markaya ait olduğunu soyleyen Vatansever, şoyle konuştu: "Omrumu bu markaya adadım. Calışıp, mucadele edip, marka aşkıyla bu hayalimi gercekleştirdim. Şimdi torunuma bile bu markanın tersten okunuşu olan ismi verdim. Giderek verdiğimiz hizmeti geliştirdik. 2008 yılında Bornova 2'nci Sanayi Sitesi'ndeki 2 bin metrekarelik bir alanda aynı otomotiv firmasına hizmet vermeye başladık. Bana bu markanın Turkiye distributoru olmamı teklif ettiler. Oncelikle orijinal yedek parcalarını temin etmeye başladık. 2018 yılında resmi olarak Turkiye distributoru oldum. Şu an Turkiye'nin dort bir yanında yetkili servis olarak 175'ten fazla bayimiz ve 12 bin 47 yetkili servisimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Yunanistan ve Suriye'ye yedek parca vermeye de başladık."
[h=3]"BABAM AZMİNİN KARŞILIĞINI ALIYOR"[/h] Ailece aynı otomobil firmasına hizmet verdiklerini anlatan İsmail Vatansever'in oğlu Mumin Vatansever (27), "Bulgaristan gocmeniyiz. Genelde gocmenler calışkanlıkları ile bilinir. Babam da cok calışkandır ve bu azminin karşılığını da alıyor. Bizler de buyuklerimizden oyle gorduk ve devam ettiriyoruz" dedi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kucuk bir tamir atolyesiyle başladı, otomotiv firmasının Turkiye distributoru oldu