Antalya'da, turizmci Esra Cetinkaya (41), bindiği taksinin şoforu K.D.'den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetci oldu. Cetinkaya, taksi şoforune yonelik uzaklaştırma kararı aldırırken, K.D. iddiayı yalanladı.
Olay, 30 Aralık pazartesi gunu, Muratpaşa ilcesinde meydana geldi. Turizmci Esra Cetinkaya, eğlence merkezinde arkadaşlarıyla vakit gecirirken rahatsızlandı. Arkadaşları, Cetinkaya'yı hastaneye getirip, ayrıldı. Burada tedaviye alınan Cetinkaya, gece saatlerinde taburcu edildi. Arkadaşlarının yanına gitmek isteyen Cetinkaya, taksi cağırdı. İddiaya gore, Esra Cetinkaya, taksiciye cantasının arkadaşlarının yanında kaldığını ve odemeyi gittiği yerde yapacağını soyledi. Bir sure sonra taksici K.D. ile Esra Cetinkaya tartışmaya başladı. Tartışmanın buyumesi uzerine K.D., Cetinkaya'yı darbedip taksiden indirdi. Başka bir taksiye binerek arkadaşlarının yanına giden Cetinkaya, ertesi gun hastaneden darp raporu aldı. Ardından polis merkezine giden Cetinkaya, K.D.'den şikayetci oldu.
[h=3]GOZYAŞLARI İCİNDE YAŞADIKLARINI ANLATTI[/h] Cetinkaya, gozyaşları icinde yaşadıklarını anlattı. Esra Cetinkaya, arkadaşlarının yanına gitmek icin taksiye bindiğini, kısa sure sonra şoforun kendisine kufur ederek aractan indirmeye calıştığını soyledi. Taksiciyi uyardığını belirten Cetinkaya, "Benimle bu şekilde konuşamayacağını ve istediğim yere bırakması gerektiğini ifade ettim. Bana iki tokat atıp goğus bolgeme dirsekle vurdu. Beni taksiden attı. Başka taksi cağırıp arkadaşlarımın yanına dondum" dedi.
[h=3]UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI[/h] Ertesi gun ağrılarından dolayı hastaneye gittiğini anlatan Cetinkaya, ozel hastanenin sağ goğus bolgesi, omuz ve yuzde ağrı ile morluklar oluştuğuna yonelik darp raporu verdiğini kaydetti. Cetinkaya, taksi şoforune yonelik uzaklaştırma kararı da aldırdı.
[h=3]TAKSİ ŞOFORU İDDİALARI YALANLADI[/h] Taksi şoforu K.D. ise Esra Cetinkaya'nın soylediklerini doğru olmadığını ileri surdu. O gece yaşananları anlatan K.D. "Adını sonradan karakolda oğrendiğim Esra Cetinkaya taksiye bindiğinde beni tanıdığını, yanında parası olmadığını, kendisine sigara almamı istedi. Bana zorluk yaşatacağını duşundum. Ayrıca ben kendisini hic tanımıyorum. Yevmiye hesabı calıştığım icin taksiden inmesini istedim. Bana hakaret etti. Hicbir şekilde kendisini darbetmedim. O esnada taksiden inerek kapıyı actım ve inmesini istedim. 25 yıldır hicbir mahkeme tutanağında adım gecmedi. Bu olay nedeniyle şimdi mahkemelik olacağız. Soyledikleri psikolojimi o kadar bozdu ki işi bırakacak noktaya geldim" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Taksici kadın muşterisini darp edip arabadan attı iddiası
Taksici kadın muşterisini darp edip arabadan attı iddiası
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Taksici kadın muşterisini darp edip arabadan attı iddiası