İstanbul Buyukşehir Belediyesi (İBB) tarafından duzenlenen Kanal İstanbul Calıştayı'na konuşmacı olarak katılan emekli Tuğamiral Turker Erturk, Kanal İstanbul icin zehir zemberek acıklamalarda bulundu. "Bir şeyin proje olabilmesi icin bir problemi cozmesi gerekir" diyen Erturk, Kanal İstanbul'un bir ucube olduğunu soyledi.
Erturk konu hakkında şu acıklamaları yaptı:
"Oncelikle sozlerime şunu belirterek başlamak istiyorum. Kanal İstanbul bir proje değil, ucube. Nicin proje değil? Bir şeyin proje olabilmesi icin bir sorunu, bir problemi cozuyor olması lazım. Şimdi size soruyorum Kanal İstanbul, İstanbul'un, Marmara Bolgesi'nin ya da Turkiye'nin hangi problemini cozuyor? Hicbirisini. Hatta Turkiye'ye egemenlik, guvenlik, savunma, ekolojik denge, cevre ve şehircilik konusunda inanılmaz problemler cıkarıyor. Onun icin bu bir proje değil, gercekten bir ucube.
[h=3]"SAVUNACAK GİBİ DEĞİL"[/h] Şimdi insan istiyor ki burada karşı goruşlerde olsa onlarla beraber tartışsak sizde doğruyu oyle bulsanız. Ancak yoklar. Ne icin yoklar? Savunacak gibi değil. Cunku savunamadığınız zaman ne dersiniz? Catlasanız da patlasanız da ben bu projeyi yapacağım dersiniz. Şu anda bu yapılıyor"
[h=3]TURKER ERTURK KİMDİR?[/h] Turker Erturk, Turk asker. 2008–2010 yılları arasında Deniz Harp Okulu Komutanlığı gorevini yurutmuştur. Gorevinden istifa ederek ayrılan Turker Erturk, 2010'da "TSK icinde Gulen cemaatine bağlı imamların bulunduğunu" ve "bu imamların dışarıya bilgi sızdırdığını" ifade etmişti.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Emekli Tuğamiral Turker Erturk: Kanal İstanbul bir ucubedir
Emekli Tuğamiral Turker Erturk: Kanal İstanbul bir ucubedir
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Emekli Tuğamiral Turker Erturk: Kanal İstanbul bir ucubedir