Hakkari'nin Yuksekova ilcesinde, Aydın Guder (32), 15 Temmuz Şehitler Koprusu'nu gormek isteyen kızını İstanbul'a goturemeyince koprunun ışıklı ve martı sesli maketini yapmıştı. Haberi goren İstanbul Buyuk Şehir Belediyesi yetkilileri ise Yağmur'u İstanbul'da misafir ederek, İstanbul'un tarihi yerlerini gezdirip boğaz turuna cıkarmıştı. Şu anda 11 yaşında olan Yağmur'un aklında ise boğaz turu ve deniz havası kaldı. Baba Guder de kızı Yağmur icin tekne maketi yapmaya karar verdi. Kızı okulda veya dışarda olduğu zamanlarda tekneyle uğraşan Guder, elbise dolabından yaptığı maket tekneyi kızı okuldan donunce surpriz yaparak kendisine gosterdi.
[h=3]AKLINDA BOĞAZ HAVASI VE TEKNELER KALDI[/h] Baba Guder, 2017'de kızının en buyuk hayalinin İstanbul'u ve 15 Temmuz Şehitler Koprusu'nu gormek olduğunu belirterek, "Kızımın hayali olan 15 Temmuz Şehitler Koprusu'nu yapmıştım. Bunun uzerine İstanbul Buyuk Şehir Belediyesi, kızım Yağmur'u İstanbul'da misafir etti. Gezi sırasında aklında boğaz turu kalmıştı. Bende bu tekneyi kızım icin surpriz yaptım. Deniz havasını ve boğaz turundan bahsediyordu. Bende o boğaz turu ve deniz havasını Yağmur uyurken ve okula giderken gizli yaptım" dedi.
[h=3]"BABAMA NE KADAR TEŞEKKUR ETSEM AZDIR"[/h] Teknenin maketinin yapımında kırık elbise dolabı, vitrin camları, dondurma cubuklarını kullandığını soyleyen Baba Guder, kızının bu surpriz karşısında cok mutlu olduğunu soyledi. Kızı Yağmur ise babasının daha once yaptığı 15 Temmuz Şehitler Koprusu'nu cok beğendiğini ve İstanbul Buyukşehir Belediyesi'nce cağrıldığı İstanbul'da muzeleri, camilerini ve boğazı gezdiğini soyledi. Aklında en cok boğaz turunun kaldığını belirten Yağmur, "En cok aklımda kalan İstanbul boğazı, gemileri ve deniz havası oldu. Babamda beni boyle bir hasretle gorunce bu tekneyi yaptı. Cok mutlu oldum. Babama ne kadar teşekkur etsem azdır. Bende ilerde bir meslek sahibi olunca babama cok guzel surprizler yapacağım" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kızı icin bu kez kırık elbise dolabından tekne yaptı
Kızı icin bu kez kırık elbise dolabından tekne yaptı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kızı icin bu kez kırık elbise dolabından tekne yaptı