Konya Valisi Cuneyit Orhan Toprak, yerel yoneticilerle bir araya gelmek uzere gittiği Derebucak'ta, Şehit Huseyin Albaşgil İlkokulunun bahcesinde kardan adam yapan cocukları gordu.
[h=3]"SİZE HEDİYE VERECEKTİM"[/h] Kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı ilcede, cocukların eğlencesine ortak olan Toprak, havuctan burun yaptığı kardan adama Konyaspor atkısı taktı.
Oğrencilerin eğlenceli anları goruntulere de yansıdı. Toprak, "Size hediye verecektim ama bana savaş actınız" sozleriyle şakalaştığı oğrencilere oyuncak verdi.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Konya'da 24 Kasım Oğretmen Gunu dolayısıyla duzenlenen etkinliğe katılan Vali Cuneyt Orhan Toprak, bacak bacak ustune atan muhabiri, "Birader sen oğretmen misin?" diyerek uyarmıştı. Tepkilerin gelmesi uzerine acıklama yapan Vali, sozlerine acıklık getirdi. Vali, "Kardeşce, 'Yakışıyor mu' der gibi konuştum. Fırca yok, azar yok, bağırma yok" şeklinde konuştu.

"Birader sen oğretmen misin?" sozleriyle gundem olan Konya Valisi sozlerine acıklık getirdi: Azar yok, fırca yok Konya Valisi'nin oturuşunu beğenmediği muhabir konuştu: Makamına giderek ozur diledik [h=4]Haber Videosu[/h]: "Birader oğretmen misin" sozleriyle gundem olan Vali, oğrencilerle kar topu oynadı