Kayseri'de askeri birlikteki tuvaletin kapısına teror orgutu PKK elebaşını ovucu yazı yazan sanığa 2 ay 15 gun hapis cezası verildi. Sanık, mahkemede verdiği ifadede, "Sonradan yaptığımın hata olduğunu anladım. Bu suctan sizin karşınıza cıktığım icin utanıyorum" dedi.
2. Ağır Ceza Mahkemesinde gorulen duruşmada, vatani gorevini yaptığı askeri birlikteki tuvaletin kapısına, teror orgutu PKK'nın elebaşı ile oldurulen orgut mensubu bir yakınını oven yazılar yazdığı iddiasıyla hakkında, "teror orgutu propagandası yapmak" sucundan dava acılan tutuklu sanık E.T. ve avukatı hazır bulundu.
[h=3]"BİR ANLIK KIZGINLIKLA YAZDIM"[/h] Sanık E.T. savunmasında, bir anlık kızgınlık sonucu yazıyı yazdığını one surdu.
Psikolojisinin bozuk olduğunu ve ilac kullandığını iddia eden sanık E.T, "Sonradan yaptığımın hata olduğunu anladım. Bu suctan sizin karşınıza cıktığım icin utanıyorum. Askere gelmeden once nişanlandım, vatani gorevimi yapıp evlenmek istiyorum" dedi.
[h=3]"COK PİŞMANIM" DİYEREK BERAATİNİ İSTEDİ[/h] Duruşma savcısı mutalaasında, sanığın, "sucu ve sucluyu ovmek" sucundan cezalandırılmasını istedi.
Mahkeme başkanı tarafından son sozu sorulan sanık E.T, "cok pişmanım" diyerek beraatini talep etti.
Mahkeme heyeti, sanık E.T'ye, "sucu ve sucluyu ovme" sucundan 2 ay 15 gun hapis cezası vererek, tahliyesine hukmetti.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Tuvalet kapısına PKK elebaşını oven yazı yazan askere hapis cezası
Tuvalet kapısına PKK elebaşını oven yazı yazan askere hapis cezası
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Tuvalet kapısına PKK elebaşını oven yazı yazan askere hapis cezası