Morbid obezite hastası olan 39 yaşında 220 kilo olan Aysun Camtepe, ekonomik durumundan dolayı tedavi edilemiyor. Her gecen gun artan kilolarının kendisini umutsuzluğa suruklediğini belirterek gozyaşlarına boğulan Camtepe, 'Cocuklarıma sağlıklı bir anne olmak istiyorum' diyerek yetkililerden tedavisi icin yardım istedi.
[h=3]"COCUKLARIM VE EŞİM BEZİMİ DEĞİŞTİRİYOR"[/h] Tek dileğinin eskisi gibi sağlığına kavuşmak olduğunu dile getiren Camtepe, "Ben sağlığıma kavuşup sağlıklı bir anne olmak istiyorum. Cunku 7, 12 ve 15 yaşındaki cocuklarım yeri geliyor benim bezimi değiştiriyor. Eşim bezimi değiştiriyor. Yoruldum, cocuklarıma sağlıklı bir anne olmak istiyorum. Eşim calışamıyor, cocuklarımla, benimle, evimle uğraşıyor" dedi.
[h=3]ERDOĞAN'A CAĞRI[/h] Yaşama geri donmek istediğini dile getiren Camtepe, "Oyle zordayım ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın beni duymasını istiyorum. Tum halkımızın benim sesimi duymasını istiyorum. Yurumek istiyorum. Gorduğunuz gibi halim belli, yaşama geri donmek istiyorum. Sadece sesimin duyulmasını istiyorum" şeklinde konuştu.
[h=3]HER GECEN GUN KİLOSU ARTIYOR[/h] Cumhuriyet Mahallesi Yenikent Sitesi'nde oturan Aysun Camtepe diyabet hastalığından ve yaşadığı psikolojik problemlerden dolayı yaklaşık 5 yıl once hızla kilo almaya başladı. 'Morbid obezite' teşhisi konulan Camtepe, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılarak tedavi olmaya başladı. 3 cocuğu olan Camtepe maddi yetersizlikten dolayı ilac masraflarını karşılayamayınca tedavisini yarım bırakmak zorunda kaldı.
Oncesinde yuruyebilen Aysun Camtepe her gecen gun artan kilolarından dolayı yurume fonksiyonlarını da kaybederek yatağa bağlı hale geldi. Tedavi olamadığı her gun sağlığını yitirdiğini dile getiren Camtepe, 'Cocuklarıma sağlıklı bir anne olmak ve yurumek istiyorum' diyerek yetkililerden tedavi olabilmek icin yardım talep ediyor.
[h=3]"YARDIM ELİ BEKLİYORUM"[/h] Tedavi olamadığı her gecen gun artan stres ve uzuntusunun giderek kilo almasına sebep olduğunu belirten Camtepe, "5,5 yıl once başladı. Normalde rahatsızlığım diyabetle başladı. Biraz da sinir, stres, maddiyatsızlık yuzunden sıkıntılar cektik. Devamlı uzuntuye ve strese girdiğim icin kilolar artıyor. Daha once yuruyebiliyorken 170 kiloydum, 170 kilodan 200'e cıktım. İlaclarımı alamıyorum. Eşim calışamıyor, cunku ben yatağa mahkumum. Biz sağdan soldan gelen ufak tefek yardımlarla gecindiğimiz icin ilacları alamadığımız gunler oldu. O yuzden yine kilolarım artmaya başladı ve her gecen gun daha da artıyor. Yetkililerin sesimi duyup bana yardım elini uzatmalarını istiyorum. Halkımızdan da yardım ellerini uzatmalarını bekliyorum" diye konuştu.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Erdoğan'a cağrıda bulunan 220 kiloluk kadının feryadı yurekleri dağladı: Eşim bezimi değiştiriyor
Erdoğan'a cağrıda bulunan 220 kiloluk kadının feryadı yurekleri dağladı: Eşim bezimi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan'a cağrıda bulunan 220 kiloluk kadının feryadı yurekleri dağladı: Eşim bezimi