Antalya'nın Manavgat ilcesinde, Buse A.'nın (25), erkek arkadaşına bırakıp ortadan kaybolduğu, henuz kimliği cıkarılmayan 7 aylık Bulut bebek yaşamını yitirdi. Şupheli bulunan olumle ilgili jandarma, inceleme başlattı.
[h=3]CANSIZ BEDENİ ADLİ TIP'A GOTURULDU[/h] Manavgat'ın Sarılar mahallesinde oturan, 2 cocuk annesi Buse A, 4 gun once, henuz nufus kaydı yapılmayan Bulut bebeği, iddiaya gore, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Y'ye bırakarak, ortadan kayboldu. Carşamba saat 02.00 sıralarında minik bebeği kontrol eden B.Y, ağzından kopuk geldiğini gorunce 112 Acil Cağrı Merkezi'ni aradı. Eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede, Bulut bebeğin yaşamını yitirdiğini belirledi. Bunun uzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna goturulen Bulut bebeğin cansız bedeni, kesin olum nedeninin belirlenmesi icin Antalya Adli Tıp Kurumu'na gonderildi.
[h=3]NEREYE GİTTİĞİ BİLİNMİYOR[/h] B.Y, ilk ifadesinde, Buse A'nın, Bulut bebeği kendisine emanet ederek, evden ayrıldığını ve nereye gittiğini bilmediğini one surdu. Buse A'nın, 3 yaşındaki diğer oğluna ise komşularının baktığı, minik Bulut'un olduğunun sosyal medyada paylaşılması uzerine cezaevinde bulunan Buse A'nın eski eşi S.G'nin babası ve arkadaşlarının gelerek, cocuğu aldığı belirtildi. Ote yandan Buse A'nın, savcılıkta 'uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak' sucundan cok sayıda kaydı olduğu oğrenildi.
[h=3]"VEBALİ BANA DUŞTU, DERDİ SİZE DUŞMESİN" PAYLAŞIMI[/h] Bulut bebeği bırakarak, ortadan kaybolan Buse A.'nın, 30 Aralık'ta sosyal paylaşım sitesinde, otomobilin yanında elinde tabancalı fotoğrafını, 'Bedeli odenmiş bir hayatım var benim. Vebali bana duştu, derdi size duşmesin' notuyla paylaştığı goruldu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Annesinin, erkek arkadaşına bırakıp gittiği 7 aylık bebek hayatını kaybetti
Annesinin, erkek arkadaşına bırakıp gittiği 7 aylık bebek hayatını kaybetti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Annesinin, erkek arkadaşına bırakıp gittiği 7 aylık bebek hayatını kaybetti