HaberTurk TV'de canlı olarak yayınlanan Turkiye'nin nabzı programında Kanal İstanbul tartışılırken, moderator Didem Arslan ile İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında sert tartışma cıktı.
[h=3]CELAL ŞENGOR TELEFONLA BAĞLANDI, İMAMOĞLU "YANLIŞTI" DEDİ[/h] Programa, Kanal İstanbul'un deprem riskini tetiklemesiyle alakalı goruşlerini belirtmek icin İstanbul Teknik Universitesi Jeoloji Muhendisliği Bolumu profesorlerinden Celal Şengor katıldı. İmamoğlu, Celal Şengor'un programa telefon aracılığıyla bağlanmasının yanlış olduğunu, kendisiyle programda yuz yuze konuşmayı tercih edeceğini belirterek, "Celal Şengor'u programa telefonla dahil etmeniz yanlıştı" dedi.
[h=3]"BANA SORMADINIZ"[/h] Bunun uzerine soz alan programın moderatoru Didem Arslan da Celal Şengor'un programa katılıp katılamayacağını Ekrem İmamoğlu'na sorduğunu soyledi. İmamoğlu ise "bana sormadınız" diyerek tepki gosterince Didem Arslan, "İtirazınız olmadı ama" dedi.
[h=3]"SİYASETİ COK FAZLASIYLA OĞRENMİŞSİNİZ"[/h] İmamoğlu Arslan'a, "Benim bu konuda itiraz hakkım var mıydı yok muydu bilemiyorum, ben bu konuda deneyimli bir televizyon insanı değilim birilerinin dediği gibi" cevabını verince Arslan, "Ama sayın başkan siyaseti cok fazlasıyla oğrenmişsiniz" diyerek tepkisini dile getirdi. Bunun uzerine İmamoğlu, "Ben siyaseti oğrenmedim, ben duzgun tavrı oğrendim" dedi.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Didem Arslan ve Ekrem İmamoğlu arasında sert tartışma