Avrupa'da Turklerin iş yerlerine saldırılar duzenleyen teror orgutu PKK bu kez yanlış adresi hedef secti. Teror orgutu uyeleri İsvcire'de Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) İsvicre Şubesi Başkanı Murat Şahin'in iş yerini kundakladıklarını duyurdu. Murat Şahin ise kundaklanan fabrikanın kendisine ait olmadığını belirtti.
[h=3]'TURK FAŞİSTİN EVİNDE YANGIN' DİYE DUYURDULAR[/h] Son aylarda Avrupa'da Turk iş yerleri başta olmak uzere cami, dernek ve vakıfları hedef alan teror orgutu PKK mensupları bu kez İsvicre'de bir iş yerini kundakladı. Ateşe verilen iş yerinin Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) İsvicre Şubesi Başkanı Murat Şahin'in olduğunu duşunen teror orgutu mensupları, yayın organları uzerinden, "İsvicre'nin Buckten kentindeki Turk faşistin fabrikasında yangın" ifadelerini kullandı.
Şahin kardeşler Binali Yıldırım'ın hemşehrileri ve aynı zamanda yakınlığı ile biliniyorlar [h=3]"BEN DOĞRULARIMDAN VAZGECMEM"[/h] Teror orgutu mensupları, "Murat Şahin, Buckten'de bir et fabrikasının sahibi. Dun gece oraya gittik ve fabrikayı ateşe verdik. Hedefimiz, Şahin'e buyuk ekonomik zarar vermekti" diye itirafta da bulundu. Şahin ise, "Ateşe verilen iş yeri benim değil. Kime ait olduğunu da bilmiyorum. Bunlar adresi şaşırmışlar. Beni doğrularımdan, ulke sevdamdan hic kimse vazgeciremez. Avrupa ulkeleri artık gozunu acsın ve bunların gercek yuzunu gorsun" diye konuştu.