Pendik'te bir kadın binanın beşinci kat penceresinden, binanın hemen yanındaki icinde sığ su bulunan dereye duşerek hayatını kaybetti.
[h=3]SESLERİ DUYAN MAHALLE SAKİNLERİ EKİPLERE HABER VERDİ[/h] Olay saat 14.00 sıralarında Kavakpınar Mahallesi Calı Sokak uzerinde meydana geldi. İki cocuk annesi Hayriye Yıldırım (28), henuz belirlenemeyen bir nedenle binanın beşinci katındaki evinin penceresinden, apartmanın bitişiğindeki icinde sığ su bulunan dereye duştu. Sesleri duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
[h=3]TUM MUDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI[/h] Kısa surede olay yerine gelen itfaiye ekipleri genc kadını dereden cıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralanan Yıldırım, ambulansla kaldırıldığı Marmara Universitesi Hastanesi'nde tum cabalara rağmen kurtarılamadı. Hayriye Yıldırım'ın eşi Nuh Yıldırım'ı bilgisine başvurulmak uzere polis merkezine davet edildi.
[h=3]"CAM SİLERKEN DUŞTUĞUNU SOYLEDİLER"[/h] Bir mahalle sakini, olayla ilgili olarak "Milletin koşuşturmasına geldim ben. Cam silerken duştuğunu soylediler. Başka bir şey bilmiyorum. Sağlık durumu perişandı. Ara ara nefes alıyordu. Pek de iyi değildi yani. Bilmiyorum Allah sevdiklerine bağışlasın diyelim. Allah şifa versin" ifadelerini kullandı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Oturdukları evin camından dereye duşen genc kadın yaşamını yitirdi
Oturdukları evin camından dereye duşen genc kadın yaşamını yitirdi
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Oturdukları evin camından dereye duşen genc kadın yaşamını yitirdi